Як влада ділила обласну автомийку

Блоги, Олег Медуниця
21 июля 2012 в 22:17
Ми в «Бюро аналізу політики» звикли писати про те, як посадовці крадуть з бюджету. Великі посадовці. Вже другий рік ми ведемо листування з головою сумської ОДА Юрієм Чмирем, який приховує інформацію про закуплене медичне обладнання для обласного психдиспансеру. Папери про 17 мільйонів гривень десь зникли. Цю історію ми подаємо як класичний випадок приховування інформації про бюджетні гроші. А раз приховують, то крадуть.

Напевно, сам великий Остап Бендер  після того, як «просявкав», дякуючи Кісі Вороб’янінову, такі омріяні стільці зі скарбами на аукціоні, знепритомнів би, ознайомившись з результатами аукціону «по-сумськи» щодо оренди автомийки гаража автотранспортного комунального підприємства Сумської обласної ради  на вулиці Лебединська, 5.
Суть афери така.

До 09.07.12 року ФОП Лишенко Є. С. згідно договору оренди сумлінно надавав послуги, орендуючи приміщення для ведення основного виду діяльності – автомийки. Орендував він, до речі, це приміщення у підприємця, який на той час мав угоду з комунальним майном і самим автопідприємством. Дозвіл на суборенду також був.
Раптово проводяться перевірки, які актують всілякі «порушення». Угода розривається.

У комунальному підприємстві терміново створюється комісія, яка оголошує конкурс на право оренди.

На конкурс  ФОП Лишенко Є. С. просто не допускають. От просто беруть і не допускають. Мотивують тим, що він порушував колись угоду оренди мийки. Аргумент, що він насправді був суборендатором, члени комісії не сприймають. Так, як і не сприймають більш вигідної пропозиції оренди від цього підприємця. Натомість конкурс безальтернативно виграв ФОП Батраченко І. Є., який запропонував меншу плату за оренду. Працівники автопідприємства, в тому числі ті, які входили до складу конкурсної комісії, ніяково мовчать і вказують на управління комунального майна і його очільника Анатолія Лінника.

Всім спасибі, всім пока, мийка у потрібні руки віддана. Беремо приклад зі старших партійних товаришів.
0
Комментариев
0
Просмотров
1801
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.