Уряд поділив українців. Сумчани, напевно, найгіршого ґатунку.

Блоги, Олег Медуниця
20 октября 2012 в 13:04
Кабінет Міністрів України прийняв черговий бюджеторозподільчий документ. Постанова Кабміну № 941 від 05.10.2012 р. визначила «Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування, у 2012 році».

Висловлюючись простими словами, це звучить так: регіонали докерувалися до того, що «кинули карту» - кому замерзати цієї зими. Серед потенційних жертв вибір випав і на Сумську область, якій виділено «аж» 22 568,4 гривень. Для порівняння: Донецька область – 1 мільярд 712 339,6 гривень, Луганська - 688 083,4, Дніпропетровська - 743 323,9. Повний перелік територій і суми коштів, які уряд виділив можна знайти тут. Впадає в око дискримінація за політичною ознакою, адже коштів отримують в порядки разів більше ті території, де виборці більш прихильно ставляться до партії влади.

Отже, податки платять всі, а розподіляє їх уряд лише у потрібній для себе території. Чи потрібна така влада сумчанам? Саме це питання я задам виборцям в останній тиждень виборчої кампанії.
0
Комментариев
0
Просмотров
1549
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.