Це не гарно. Так не роблять справжні політики. Це про Коновалова

Блоги, Олег Медуниця
01 сентября 2011 в 20:17
Вірніше про фотографії, що зникли з його особистої сторінки.
Попередній блог, я написав про те  як сучасні українські політики насправді є неукраїнськими.  На відміну від другокласників сш№2 міста Суми президент Янукович і його однопартієць Коновалов, що голова комісії планово-бюджетної в обласній раді, не знають як вивішувати національний прапор. Про це насписано тут. Як доказ я навів фотографію з сімейного альбому, розміщеного на Фейсбуці. На фото: робочій стіл регіонала Коноваова і перевернутий національний прапор. Ну і нічого страшного. Всяке буває. Можно і визнати помилку. Можна і вибачитись. Дане фото не інтимна лірика - це у відкритих джерелах на фейсбуці. Тому, я в доказ свої слів подав посилку на фотоальбом місцевого регіонала. Щойно мені повідомили про те, що посилка вже не відкривається. Фото вилучили з особистої сторінки політика-регіонала і просто сумсько-донецького хлопця  Коновалова, і одного з наближених до голови ОДА Юрія Чмиря.
Посилка не працює і я виглядаю якось по-дурацьки. Зрозуміло, що Коновалов зняв це фото з особистої сторінки. Це його право, яке варте на розуміння, але справжні причини як на мене не у перевернутому прапорі.  Я одразу не помітив, що на робочому столі цікавий антуражний реквізит "пачка доларів". Можливо це і є справжньою причиною зняття фото. Дякую тим, хто помітив. Скріншот я зберіг. Вони тут.


Тут більш докладно:









1
Комментариев
2
Просмотров
2132
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

НУ що ви за люди такі. Пан Коновалов, як істинний голова бюджетної комісії, хвилюється за збереження бюджетних коштів, хіба може бути більш надійне місце ніж його робочий кабінет! Все на благо громади! Smile

Ничего вы не понимаете!
Это волшебный флажок: переворачиваешь его вверх ногами - доллары появляются, а ставишь правильно - доллары исчезают...
И я такой флажок хочу... :'-(