Що далі?

Блоги, Олег Медуниця
03 декабря 2013 в 19:21
Сьогодні Верховна Рада відмовилась проголосувати за відставку уряду Азарова. Ми мали надію, що більшість, проти якої фактично вийшов на вулицю весь український народ, дослухається до аргументів опозиційних сил і спільно з нами відставить уряд Миколи Азарова.

На жаль, «яструби» Партії регіонів перемогли. Лише депутати фракції Партії регіонів не проголосували за відставку уряду.

Традиційно не проголосували і їх вірні союзники комуністи, які запропонували спочатку проголосувати за свій варіант відставки уряду, але як виявилось вони навіть не зареєстрували цей варіант у ВР.

Що робити далі? Ще вчора я «пророкував», що голосів за відставку уряду Азарова не вистачить. Це значить, що ми маємо готуватися до затяжної боротьби.

Янукович з Азаровим хочуть взяти нас змором. Вони сподіваються, що мітингувальники і протестувальники втомляться. Тому перше наше завдання - внутрішньо організуватися, налагодити планову зміну мітингувальників у Києві. Кияни готові нас підтримувати: надавати житло, їжу. У центрі Києва також є приміщення, де можна в теплі переночувати.

Тому ми далі продовжуємо боротьбу! Руки не опустимо і не пробачимо Януковичу й Азарову їх злодіяння.

Усіх закликаю спокійно звертатися до представників опозиційних політичних сил, вписуватися в групи для зміни людей, які будуть протестувати у Києві. І далі продовжувати нашу боротьбу до переможного кінця.

Слава Україні! Героям слава!
11
Комментариев
0
Просмотров
2401
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.