"Зрадники" Мінаєва

Блоги, Олег Медуниця
28 марта 2011 в 11:21
На правах одного з «сотні» радників Мінаєва на громадських засадах у якого немає власного кабінету в кривій хаті (Пентагоні) хочу ще раз привернути увагу громадськості до досить рядової події яка набула незвичного ажіотажу. Це звернення до онлайн-приймальні міського голови.
22 березня до Мінаєва звернувся Левітан А.С. якого чомусь дуже непокоїла судимість радника міського голови Єщенка Володимира Анатолійовича. У своїй відповіді міський голова коротко зазначив приналежність цього радника до Партії Регіонів та висловив свою байдужість його автобіографією. (http://meria.sumy.ua/ua/power/chief/reception/answers/base/4339) .
Мабуть на цьому історія мала б закінчитись. Але ні. Виявилось, що не всі радники міського голови не вміють користуватися інтернетом. І радник Єщенко, який знаходиться у сусідньому з Мінаєвим кабінеті, вирішив розпочати віртуальне спілкування з міським головою. У своєму зверненні окрім погроз судом Левітану А.С. він повністю відхрестився від свого відношення до Партії Регіонів. Окремо цитую його тезу «судимості не маю». (http://meria.sumy.ua/ua/power/chief/reception/answers/base/4346). Коментувати не буду, але наполегливо раджу читачам переглянути попередні посилки «даби дурь була видна».
Ця інтернет-переписка викликала інтерес у засобів масової інформації та стала причиною для обговорення на міських форумах. Мабуть від великої «популярності» у Сумах Партії Регіонів свідомі громадяни швидко розшукали дуже цікавий документ: Рішення вищої кваліфікаційної комісії адвокатури при Кабінеті Міністрів України про відмову у видачі свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю Єщенку Володимиру Анатолійовичу. Якщо комусь цікаво познайомитись з кваліфікаційним рівнем цієї людини у галузі юриспруденції можуть ознайомитись повністю з цим документом - http://vkka.gov.ua/index.php?page=r_vkka&id=263. А я хочу звернути увагу лише на одне. Цитую «в своїй скарзі Єщенко В.А. посилається на те, що … окремі члени атестаційної палати, вважає, ставилися до нього упереджено через минулу судимість».
Калізія однако.
Тобто окрім судимості (що й так властиве Партії Регіонів) ми ще й бачимо відверту брехню.
Але й це ще не все. Останньої сесії депутат Сумської міської ради Алла Григорівна Ярова звернулась з депутатським запитом до міського голови щодо перевищення службових повноважень першим заступником міського голови Войтенком М.Г. та радником міського голови на громадських засадах Єщенком В.А. З повним текстом запиту бажаючі можуть ознайомитись на сайті мерії http://meria.sumy.ua/ua/documents/rada_decisions/rada_decision_2011/session24032011/310mr. Мешканці Сум вже просять міського голову захистити їх від свавілля посадових осіб Сумської міської ради від Партії Регіонів. Звичайна побутова ситуація переросла у площину погроз. Обіцянки «будем прессовать и очень серьезно» - це фірмовий стиль партії влади.
0
Комментариев
20
Просмотров
5634
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Пан Медуниця палає бажанням обсмоктувати будь-яку негативну інформацію про своїх політопонентів. При цьому необхідність щось доказувати або необхідність обговорення будь-чого взагалі, ігнорується. Все це заради того, щоб все, що пише Медуниця автоматично асоціювалося з політичною силою, яка перебуває у владі. До попередньої претензій немає, бо вона годувала пана Медуницю та перетворювала гру в ідеологію на гроші. Хоча як серед "медуниць", так і серед "войтенків" зустрічаються різні індивідууми та особистості. Трапляються й зовсім несимпатичні з обох боків. Нажаль, вони іноді й при владі. Ну що поробиш - владна діяльність Медуниці теж не всім подобалась. Але ж сьогодні він готовий бути радником, щоб радити, та критиком, якщо його поради не потрібні

Медунице, ау?! Де продовження теми? Що зі "зрадниками" мера? Чи дають тобі какбинєт? Smile))

У Медуниці запалення заздрощів: він же ж ТАК спрацював на Гену аж двоє виборів підряд, на останніх причому вхитрився використати й злити самого Качура! І на тобі, Гена невдячна тварюка навіть кабінету не дав!!!!
А за джип кредит платити треба з чогось...
Якщо ж серйозно, то 1) копають чи не копають під Гену радники й зами з "іншої" команди - побачимо 2) Чого Медуниця мовчав, коли його люди - Алла Ярова і Олександр Хоруженко - голосували за секретаря-регіонала-наркомана-фулюгана?! А тут розписався!

Ещё раз настоятельно рекомендуем отдать кабинет, НАГЛО используемый не по назначению "звездой сумских форумов" семейному детскому дому или приюту для бездомных животных. Хоть какая-то польза будет в результате этого всего словоблудия! =)

Мне кажется, лучше нынешнего обитателя этого кабинета отдать в приют для бездомных животных.))Если возьмут конечно...

Спасибо всем, кто проявил интерес к моей биографии.

Для особо интересующихся:

http://imglink.ru/show-image.php?id=7a97bfd7bb785857e03901a152f00349

http://imglink.ru/show-image.php?id=db2a35e4620c8cd317eb9bab522d9182

Цитирую с форума Данкора:

Судя по предоставленным документам "будем прессовать и очень серьезно" в вашем лексиконе означает, что вы будете применять огнестрельное оружие?
Повезло однако Минаеву с гопниками!

Неувязочка получается, значет у тебя погашенная или снятая судимоть? Но "Товарищь" ты ВККА сам на себя наговаривал?

А вот еще о г-не Ещенко:

http://best.sumy.ua/blog/blog/sumy-news/295.html

http://www.tovarish.com.ua/news/Za_svoy_prava/29-01-2004/Sumy__Pravozakh...

По моему, не все так однозначно...

Войтенко - наводить порядок? Окститесь,разве что на свалке металлолома.