Народному партизану України Андрію Деркачу присвячується

Блоги, Олег Медуниця
22 декабря 2011 в 17:33
Вибачте за стиль, серйозно про це писати не можу.

Чому партизану, а не народному депутату?

Тому, що партизанський отряд під Вашим мудрим керівництвом – «творчий» колектив ТРК «ЕРА» – знову вийшов на тропу війни з Геннадієм Мінаєвим.

Сьогодні нарешті побачив на «ввєрєнном» Деркачу телеканалі «ЕРА» сюжет про корупціонерів міста Суми. Сюжет йшов у рубриці «Корупція в місті Суми». І це притому, що у «ЕРИ» (якщо вірити їхньому сайту) покриття – 98% території України. Десь у Задрипанську, напевно, цей сюжет є дуже актуальним для глядачів.

У Вас вообщє є совєсть? Ваш друг і товариш голова Сумської ОДА Юрій Чмирь на всю країну, громогласно, не щадя кошелька свого і бюджетного, повідомляє по всім телеканалам, в т.ч і на «ввєрєнном», о прітоках інвестицій, о єдиних інвестиційних вікнах. А Ви? Презлим за предобрєйшеє? Ви чого натовп інвесторів корупцією розлякуєте? Замість того, щоб свічки ставити у чисельних приходах під Вашим патронатом, о здравії «Стратегії-2015» єрєсь несете! Попомніть. Будуть жалуватися уверх по вертикалі. Згадають Вам і кучмину юність, і помаранчеву зрілість.

Тепер про корупцію і всякі неподобства типу зловживання службовим становищем. Із задоволенням поділюся з Вами темами для нових сюжетів на «ввєрєнном» телеканалі, якими екс-прокурор Сумської області Лєнський може не поділився.

1. Будівництво доріг. Сюжет про те, як державне підприємство не виграє тендери на ремонт державних доріг, а контори де немає у штаті жодного дорожника «рулять».

2. Партизанські гроші. Сюжет про те, як уряд на Ваш Глухівський округ, за Вашим наполяганням, виділив 27 липня гроші, а вони досі не освоєні. Зверніть увагу на кошториси, особливо ремонт пам’ятника Руднєва. Сюжет можна назвати, скажімо так… «Спартизанили».

3. Відмінний може бути сюжет про припинення процесу платежів державним казначейством. Просто пєстня.

4. Гарний може вийти сюжет про те, за якими цінами купують овочі освітяни міста Конотоп. Сюжет може бути цінний тим, що Ваш колишній помічник, а нині перший заступник голови облради Бояринцев, саме там призначений стати народним депутатом на виборах 2012 року. Може з грозним видом попєнять і натягнути на себе лаври у боротьбі за дешеву дитячу морковку.

5. Машини посадовців, це про те, як посадовці їздять у вихідні дні на службових авто на партійні заходи. Тема актуальна і розкрита газетою «Панорама». Сценарій писати не треба.

6. О, про «писати». Вірніше, Пасати. Тема важна, актуальна… Тим більше, там і Ваші улюблені герої – Мінаєв та Вегера.

7. Про «Сумижитло». Хор бабусь із лівими платіжками назбираєте у кожному дворі. Тільки обережно, бо там «в долі» місцеві регіонами, це їхня корова і доять вони її самі, без Мінаєва. Вірніше не доять, а поки-що роздоюють. Вам, як радєтєлю за сумські тарифи (пам’ятаєте передвиборчу ТЕЦ?) буде зачьот.

8. Про те, як валять транспортну схему в місті Суми брати-регіонали Перепеки. «Валять» грамотно у свій карман. Куди, в принципі, складається все бабло із «сірих» маршруток міста Суми. Впаяйте туди і Мінаєва. Тричі йому анафема.

9. Спроби депутата-регіонала Бабенка здійснити рейдерське захоплення комунальної установи Центр дозвілля молоді. Тамтешні колоритні дівчата-працівниці натараторять Вам купу синхронів на сюжет.

10. Можете зняти шикарний сюжет про базу відпочинку «Свема». Це на Десні, в Пироговці, поруч із Шосткою. Тамтешні будівельники, переважно із Західної України, наводять лоск на базі. Особливо вони стараються перед приїздом хазяїна, що інспектує будівництво. Портрет хазяїна дивним чином співпадає з найпопулярнішим героєм сумських теленовин і «патрона» всього, що відбувається під патронатом. Сюжетну лінію можна провести паралельно зі всілякими потрібними і непотрібними будівництвами, затіяними патроном на ввєрєнной йому території.

11. Психдиспансер і діагностичний центр. Сюжет про то, як будівельна фірма виграла тендер на будівництво, а потім закупляла медичне обладнання для психдиспансеру. Можна показати статистику онкозахворюваності по області і онкодиспансер. І спитати – невже у нас в медицині психдиспансер і діагностичний центр справді є пріоритетом?

12. ТЮЗ – тема нерозкрита, тому – перспективна. Особливо цікаво телеглядачам ТРК «ЕРИ» буде дізнатися про підстави стрімкого збільшення кошторисів на ремонт об’єкту.

13. Стадіон КРЗ. Спорудження футбольного поля зі штучним газоном. Відсутність дренажу. Знову ж таки Мінаєв, який відмовився від коштів на ліфти і пожертвував обласні гроші на даний стадіон КРЗ. Сюжет може бути іскрометним. Бабусі, що тренуються на футбольному полі, щоб без одишки підніматися на дев’ятий поверх.

Якщо будете дотримуватися моїх порад, Ваш контент порве рейтинги і зароблене від реклами дозволить Вам виграти вибори не тільки у Глухівському окрузі.

Коли відзнімете і прокрутите по «ЕРІ» все за моїм сценарієм, можете починати крутити заново – актуальності не втратить.
 

-1
Комментариев
3
Просмотров
2168
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

А шо в транспортній схемі була 7 маршрутка?

Цитата:
А шо в транспортній схемі була 7 маршрутка?

O:) O:) O:)

Цитата:
Про те, як валять транспортну схему в місті Суми брати-регіонали Перепеки. «Валять» грамотно у свій карман.

Ну вот всё хорошо. Но это умилило особо. А я всё думаю, кто мне маршрутку 7-ю с Роменской на Барановку отменил. А оказывается это браты Перепеки. Позор им!