Єнакієве - Суми. 1 тайм, 94 : 0

Блоги, Олег Медуниця
05 мая 2011 в 09:55
Нещодавно була запущена в інформаційний простір теза про успішність регіональної влади на Сумщині в справі залучення іноземних інвестицій. Проте інвестиції бувають різні. Одні з них інфраструктурні.

Як правило, влада здійснює їх через бюджетне фінансування. Щорічно уряд підтримує території та громади через надання субвенцій на соціально-економічний розвиток.

Це не єдиний спосіб надати підтримку місцевим бюджетам. Наприклад, в минулому році стабілізаційний фонд профінансував будівництво "конче" необхідного нашій області об’єкту – психдиспансеру.

Сватаючи в коаліцію міським депутатам від "Рідного міста" місцевих регіоналів голова ОДА обіцяв багате придане у вигляді державних та обласних коштів.

Курчат звичайно по осені рахують, але ми спробуємо зазирнути в інкубатор.

Аналіз розпорядження КМУ «Про затвердження переліку об'єктів, що фінансуються у 2011 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток» показав чого варті обіцянки губернатора Чмиря. Даний документ спрямовує ДОДАТКОВІ гроші на розвиток територій. До бюджету міста Єнакієве - 94,200 млн. грн. До бюджет міста Суми - 0 грн. Для порівняння - сусідній Чернігів - 30,5 млн. грн. Кошти в Єнакієве підуть на благоустрій скверу Берегового (того самого, якій допомагав Януковичу в його нелегку юність), міські дороги, ремонт фасадів і навіть 2,5 млн. грн. на ремонт єнакіївських ліфтів.

Чому стільки на Єнакієве? Є версія, що через те, що це рідне місто Януковича. Є версія інша: оточення гаранта було вражене відео-опитуванням жителів Єнакієве.
1
Комментариев
8
Просмотров
2017
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Цитата:
Ви зазнали це самі або щось подібне трапилося з Вашими друзями, знайомими...?

А ви що розділєте злочини на "проти своїх" та на "проти чужих"?
Ви, здається, не дурна (папевно) людина і,сподіваюсь,ще й творча та здатна розуміти аналітику, порівнняня, паралелі, алегорії, тощо.
Але особисто для Вас поясню, що ж я мав на увазі.
Особисто для мене (та й для багатьох МІЛЬЙОНІВ громадян) діюча більшість у Верховні ЗРАДІ не ЛЕГІТИМНА, діюча КОАЛІЦІЯ не ЛЕГІТИМНА, діючий Уряд не ЛЕГІТИМНИЙ, а звідси і Закони, постанови, нормативні акти тощо. Навіть ЛЕГІТИМНИСТЬ діючого Президента викликає велику підозру, адже всі ми знаємо як брутально проходили у нас останні вибори-весь світ сміявся! А я це заявляю ще й як людина, яка обізнана у виборчому процесі не зовні, а з середини.
Та й чисто юридично були у теперішніх Вождів, можновладців, ідеологів діючої влади і крадіжки і згвалтування та інші тяжкі злочини. І про це загальновідомо!
От і виходить, що вони обікрали та згвалтували весь народ, всю країну! І цей статевий акт тільки посилюється! Цього не бачить тільки сліпий.

Цитата:
з нашого, сумського, боку.

А що це "Сумський бік"?
У статті автора іде порівняння міст Суми та Єнакієво.
А якщо зробити аналогічне порівння областей-то там повний КАПЕЦЬ! ( Ви ж ретельно штудували це розпорядження).

Цитата:
А у Вас яка модель?

Ну це вже ДИТЯЧИЙ САДОЧОК якийсь! Ну та ладно...
Модель: ІЖ-39-Е-01.
І на останок. Вам таки вдалося відволікти форумчан від основної тези статті.
Але ж я погоджуючись з автором, ще раз констатую, що діюча влада (яка кожного дня щось щебече про СОЦІАЛЬНІ СПРАВЕДЛИВІСТЬ ТА РІВНІСТЬ) діє по принципу "СВОЇМ-ВСЕ, ЧУЖИМ-ДУЛЮ З МАКОМ!"
Так, що якщо колись зустрінитесь з сарказмом, великими літерами та жирним шрифтом-вибачайте...
ГОЛОВНЕ СУТЬ, а не оформлення. (це не вернісаж).
НАПИСАВ НЕПУТН

Цитата:
Якщо Вас раптом обкрадуть, згвалтують Вас або Вашу дитину (не дай БОГ!) Ви будете поважати та підлабузничати перед такою людиною чи ненавидіти?

До чого тут крадіжки, діти або гвалтування? Ви зазнали це самі або щось подібне трапилося з Вашими друзями, знайомими...?

Цитата:
Особливо обдарованим---94:0! (Вибачте, що жирним шрифтом).

Дякую, я ж штудував оригінал блогу, тому пам'ятаю, що це рахунок на користь міста Єнаківо. Але я не згодний саме з нулем з нашого, сумського, боку.

Цитата:
Перед тим як умнічати (пардон) вивчайте ретельно закони, постанови, розпорядження, документи тощо...
Стосовно даного документа можу вислати посилку (де його можна проштудірувати) щиро, від всієї душі без всякої ненавісті.
А заодно і калькулятор...

Посилку не треба - в мене (чесно) є інтернет:) І калькулятор. Хоча... А у Вас яка модель?
Та всеж, мені стало набагато приємніше дискутувати з Вами в такому спокійному тоні - за що й дякую. Хоча з повною відсутністю держбюджетних вкладень до Сумщини залишаюсь незгодним, бо є приклади, що протиречуть цьому (див. нижче)

Цитата:
акцентування ненавісті

Якщо Вас раптом обкрадуть, згвалтують Вас або Вашу дитину (не дай БОГ!) Ви будете поважати та підлабузничати перед такою людиною чи ненавидіти?

Цитата:
бракує банальної аргументації

Особливо обдарованим---94:0! (Вибачте, що жирним шрифтом).

Цитата:
Але Ви обіцяли порахувати бюджетні преференції Донецької області...

Перед тим як умнічати (пардон) вивчайте ретельно закони, постанови, розпорядження, документи тощо...
Стосовно даного документа можу вислати посилку (де його можна проштудірувати) щиро, від всієї душі без всякої ненавісті.
А заодно і калькулятор...
НАПИСАВ НЕПУТІН

Шановний авторе статті, "глибокий аналіз та супероб'єктивна оцінка" Ващому матеріалу гарантована від антипода ПУТІНА. Але сумнівно, що Вас задовольняє така саме підтримка, великі літери посеред тексту, акцентування ненавісті, підсилене напівжирним шрифтом та демонстративна гра з написанням прізвищ. Пану НЕПТУТІНУ, на жаль, бракує банальної аргументації, тому, напевне, він компенсує її зухвалими неінформативними постами. Але Ви обіцяли порахувати бюджетні преференції Донецької області...

Цитата:
Охтирська ЦРЛ це не місто Суми. Чи Вам порахувати всю Донецьку область?

Шановний авторе статті!
Все сказане Вами доцільне та справедливе!
Жах охоплює від такого безпредела та неприкритого цинізму проФФесорської влади!
Одне прохання: Не відповідайте на закиди та провокації заряджених адвокатів прочМИРІВСЬКОЇ компанії, які ні географії не знають, ні рахувати не вміють.

Замість того щоб бити на спалах з приводу того що їхнє місто (там де вони ЖИВУТЬ, КОХАЮТЬСЯ, КОРМЛЯТЬСЯ, СР..ТЬ) "мають" у всі дірки, вони щось БЕКАЮТЬ-МЕКАЮТЬ, виправдовуючи уряд хАЗАРОВА-проФФесора!

А тим часом у чМИРЯ з цьго приводу язика кудись засмоктало!
Це той, що обіцяв інвестеційний ЕДЕМ на Сумщині!
Який там РАЙ, якщо своїх власних (УКРАЇНСЬКИХ) коштів не можемо отримати! ДУЛЮ СУМАМ показують, як приблудні собаці, наче у нас немає ані тролейбусів, ані доріг, ані ліфтів...

НАПИСАВ НЕПУТІН

Порахуйте, будь ласка. Ви ж порахували витрати на єнакієвські ліфти. Можете, виходить, конкретизувати та зосуреджуватись. Тут мова йша про "нуль" вкладень держбюджету без варіантів, але ж є, виходить, можливість побачити грошики, якщо придивитися

17 млн.грн.з держбюджету на добудову недобудованої будівлі на території Охтирської ЦРЛ. Що відповісте, бо це вже не "нуль". Або лікарня не є об'єктом? А ліфти це об'єкти чи ні, бо область вже домовилася про 10 млн.грн.на капремонт сумського вертикального транспорту. Не подобається, що гроші Янукович на рідні місця передбачає. Та декому зовсім не подобалась показова дорога до Хоружевки та сільські (та не тільки) музейні комплекси, у які запихали левові шматки бюджетів. Не підтягуйте інтереси під власне менталіті

Охтирська ЦРЛ це не місто Суми. Чи Вам порахувати всю Донецьку область?