Крихти з барського столу

Блоги, Олег Медуниця
27 марта 2013 в 19:11
Учора на засіданні бюджетного комітету ВР роздавали слонів. Поділили багато грошей. Кинули крихти і на округи Деркача (3 084 млн), Молотка (2 050 млн) і Волкова (5 204 млн). Щоб не сіпалися.

Переглянув список об’єктів, на які депутати направили кошти у Сумській області. На місто Суми звісно нічого не дали. Нема у переліку об’єктів, на які підуть кошти, жодного пункту із програм соціально-економічного розвитку Сумської області та м. Шостки. Відсутній у місцевих програмах парк по вул. Карла Маркса у Шостці, на благоустрій якого раптом дали аж 900 000 грн. Немає там і капітального ремонту мосту в Білопільскому районі, куди підуть аж 3 млн грн. От такий нєжданчік. Спішили, мабуть, роздерибанити бюджет і не спалитися.

Так от, шановні сумчани! У одному пакеті з цими «внєзапними» мільйонами Волков, Молоток і Деркач проголосували за: 200 млн на Донецьку область (з них цільово 100 млн на Єнакієво), 100 млн на дерибан Каськіву, 220 млн на Генпрокуратуру (будівництво затіяли), 48 млн на Держохорону.

Отак «чесно» і «прозоро» уряд поділив кошти і наспіх протягнув свій «шедевр» через бюджетний комітет. До речі, журналістів на це засідання чомусь не пустили. Спочатку навіть депутати від Партії регіонів не хотіли голосувати за це «покращення». Але потім їм рота заткнули дрібними подачками. Наділили кому скільки, в залежності від регалій, бюджетних грошей, і вони дружненько підтримали урядову ініціативу.

Я звісно проігнорував цю профанацію. У голосуванні участі не брав.

Депутати від ПР Деркач, Молоток і Волков, котрі санкціонували багатомільйонну оборудку державних коштів за хабара в 11 млн, вже ведуть переговори зі «своїми», щоб прилаштувати кишенькові фірмочки працювати за державні гроші на своїх округах.

Сумчани, скажіть, чи вам треба депутат із квитком ПР, який буде освячувати своїм голосуванням подібні речі? За це вам буде «бранзулєтка» 3-5 млн. в місто Суми від Олега Медуниці. Чи ну його в баню?
6
Комментариев
0
Просмотров
1573
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.