"Калізія" сумської "Батьківщини"

Блоги, Олег Медуниця
05 мая 2011 в 20:45
"Сумщина - это именно тот регион, который "януковичи" пытаются превратить в пробный полигон по уничтожению страны", - написала лидер Тимошенко в Twitter.
Канонічно і логічно.
А от Волков з Чмирем на сцені 30.04. Обнімання і цілування. Не канонічно і не логічно. Сподіваюсь Тимошенко так Януковича з днем народження не вітає.
А тим часом поки Юрій Павлович міцно в обіймах тримав Волкова. В коридорах облдержадміністрації готувалися до візиту Тимошенко. Благо хтось з місцевих бютівських посадовців "злив" деталі візиту. Сьогодні з площі Незалежності 2, "викакуняли"  два листи.  "Незалежні" медіа їх одразу оприлюднили. Паралельно в район вислали групу по збору підписів.
В одному жителі Охтирського району хвалять Чмиря і не проти щоб у їхньому селі закрили амбулаторію, в  іншому клянуть Тимошенко.
Мегаканонічно.


4
Комментариев
9
Просмотров
2317
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Цитата:
Макроцефальчик-медунчик

Зато ты серишь как настоящий МАКРОЦЕФАЛ. (Макроканонично.)

Для приклада розповім по певну "шизофренію" деяких ніби опозиційних сил в Сумській області. З одного боку, представники "Батьківщини", підписалися під зверненням щодо необхідності "зривання і знищення червоних прапорів" (http://www.unian.net/ukr/news/news-434711.html), з іншого боку на останній сесії Сумської обласної ради представники тієї ж "Батьківщини" підписали політичну заяву, в якій підтримано рішення Одеської та Житомирської облрад щодо вивішення цих самих прапорів ( http://sorada.gov.ua/actual/3463-zajavu-ozvuchyly-na-sesiji-oblasnoji-ra...). Цікаво, чи не так?

Вчора мені підтвердили з Охтирки, що листи вони саме отримували з облдержадміністрації. Кажуть що був ще один але його поки що не запустили.

Цитата:
Ось, Олежка вчергове "викакуняв" ... перед сном.
Як завжди - мікроканонічно. Як може, так і ...

Слыы... Удурок!
Ты когда "закакунюваты" эфир перестанешь?
Или ты своим дерьмом хочешь понизить рейтинг "панорамы" или "медуна"?
Даун ты, вот что. Сам того не понимаешь, что только повышаешь его.

Мерси за моє цитування!
Макроцефальчик-медунчик Laughing out loud

Ось, Олежка вчергове "викакуняв" ... перед сном.
Як завжди - мікроканонічно. Як може, так і ...
Laughing out loud

под предыдущим комментарием забыли подписаться - Ярослав Куц , самый честный не воровитый из самой "мощной" команды , самого "умного "-" принципиального "-ни разу не придавшего громаду - МЭРА !!! виват ГЕНАДИО виват !!!

Да все знают, что БЮТ в Сумской области под контролем ПР. Возьмите голосования в горсовете, отсутствие позиции в обласном (полный одобрямс регионов). А Волков вообще приспособленец по жизни. В принципе, что можно ожидать от друга Щерабаня, Януковича и Кучмы. Так что Юля в очередной раз показала, что команду она подбирать не умеет. Хотя у нас в Сумах за чёрта проголосуют, лишь бы от БЮТ. Когда уже люди поумнеют? Такая же проходимка как и Янукович, а народ всё орёт: "Юля - наш президент". Печально.

Очень согласен.