Інструкція для тих, хто хоче дивитися ТВі

Блоги, Олег Медуниця
15 октября 2012 в 15:57
Відсьогодні сумчани, які мають доступ до кабельного телебачення через мережу "Воля" і користуються пакетами "Базовий" та "Соціальний" (а таких в Сумах більшість) не мають змоги дивитися ТВі. Ця інструкція для тих, хто хоче  бачити цей канал на екранах своїх телевізорів.
Перше, що треба зробити – це розірвати договір з "Волею". Для цього необхідно зателефонувати в центр підтримки абонентів за номером  (0542) 66-11-77 і повідомити про своє бажання припинити користуватися послугами "Волі". В таких випадках працівники одразу питають причину відключення і будуть переконувати не вимикатися - такі правила менеджерів мереж, адже для них втрачати клієнтів дуже невигідно. Назвіть причину – бажання дивитися ТВі. Вам можуть запропонувати дорожчий пакет (разом з ТВі), в такому разі визначайтеся на власний розсуд, погодитися чи ні.
На щастя конкурентів "Волі" достатньо. Якщо ви впевнені, що провайдера необхідно змінювати, ось контакти альтернативних мереж: Інтертелеком тел. (0542) 77-07-26 та ТРК "Майбуття", тел. (0542) 656-000.
Можливо, зміна провайдера займе якусь частинку вашого часу, але точно додасть самоповаги.
Також нагадаю, що онлайн-трансляцію завжди можна дивитися на сайті ТВі.
9
Комментариев
0
Просмотров
1569
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.