Діагностичний центр – як створити «двіжуху», або зняття обмежень для стрімкого зростання (психічного)

Блоги, Олег Медуниця
18 февраля 2011 в 10:56

60 млн. грн. витрачених бюджетних коштів для побудови психдиспансеру витрачені не даремно. Як саме? Розповідь товариша.

« О 8.30 Прийшов  по довідку для зберігання зброї, що видає ТОВ  «Сумський регіональний медичний центр безпеки дорожнього руху», вул. Куликівська, за 3 поліклінікою, простіше - наркодиспансер. Набралось нас там чоловік 35-40 - хто по довідку на водійські права,хто на зброю. Заплатили гроші та вишикувались, як змогли у вузьких коридорах, у чергу. Здали одні аналізи і пішли по черзі здавати на аналіз кров з пальця. Після цього заходимо в інший кабінет (знову черга) - там проколюють, ще по одному пальцю на інший аналіз.

А тепер увага !!!! - новий діагностичний центр чи психдиспансер.  Нам повідомляють новину – всі на Ковпака!  Психіатра тепер потрібно проходити  там. Раніше психіатра я проходив там же на Куликівській. Отже практично всі люди пішли ловити маршрутне таксі 32. Від того місця де воно зупиняється йти ще кілометр. Вітер зустрічний. Я заплатив за психіатра 16 грн. та приїхав на вул.Ковпака з квитанцією.  Як потім з’ясувалося були і такі, що вирішили заплатити на місці. Цих невдах відправляли у напрямку 22 школи біля якої є відділення Ощадбанку (недалеко-пара кілометрів у два кінця по морозу з вітром). Після сплати вони поверталися в чергу. О 12-й годині у лікарів настало законне право на обід і вся черга подумки цілу годину бажала їм смачного. Пройшовши по двом поверхам будинку я не виявив відвідувачів взагалі.  Клієнтами закладу були лише ми. Нарешті пройшовши психіатра всі знову поїхали назад у наркодиспансер - проходити далі комісію. В результаті довідку я отримав о 17.30.Те, що раніше відбувалося дві години  зайняло в мене цілий день.

У всіх хто проходив в той день комісію один висновок - той хто так знущається над людьми зовсім негодний управлінець», або член партії регіонів ( дописано мною).

 Всі  знаєте його прізвище?

-1
Комментариев
5
Просмотров
4525
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Справку мездунице не давать! Только через неделю в чмыревском дурдоме!

Член Партии регионов- это диагноз!

ЖАХ!!!!! Висловлюю обурення як водій, мисливець, сумчанин, громадянин!!!!!! ГАНЬБА!!!

І це скільки при цьому пафосу (та лапші!)було вилито в різних ефірах навколо будівництва цього "СУМСЬКОГО ДУРДОМУ" У ВСІХ СЕНСАХ!!!!

Знущання над народом "проФФесійно та СТАБІЛЬНО" продовжується!!!!

Життя покращується вже сьогодні!!!

чмирю-"героя" України!!!! А може курської області???... Бо він там частіше буває, аніж серед громади СУМЩИНИ!!!!......

КАБЗДЕЦ!!!

НАПИСАВ НЕПУТІН

Вобщем всех кто это придумал срочно в психдиспансер на проверку о профпригодности.

Олегу Медунице - от всей души поздравляем Вас с праздником Днём Защитника нашей Родины,нашей Украины!Будьте счастливы. здоровы и удачи Вам во всём,читаем всегда то о чём Вы пишите,поддерживаем.