Бюджетникам «радять» тримати кошти у банку сина Президента

Блоги, Олег Медуниця
10 августа 2012 в 11:06
В ОДА нова установка згори –  перевести всі бюджетні рахунки у Всеукраїнський Банк Розвитку.

Коротка довідка: Всеукраїнський Банк Розвитку – власність сина Президента Олександра Януковича. Лікар-стоматолог за освітою, він за два роки президентства батька досяг неймовірних успіхів у нафтовому, будівельному, земельному бізнесі та банківській справі. Лише за останній рік він збільшив свій статок до 1 мільярда 40 мільйонів гривень. Олександр Янукович офіційно оформив на себе 100% акцій Всеукраїнського Банка Розвитку. З початку року фінустанова вдвічі збільшила статутний капітал, у результаті - усього за кілька місяців він зріс з 100 млн грн. до 310 млн грн. 

Зрозуміло, якими методами зростають капітали «Родини». Зрозуміло, хто грає основну роль у цьому «зростанні» й «покращенні» окремих осіб. У Сумській області людиною Президента вважається губернатор. Саме він і хвилюється за благополуччя «вишестоящіх» - особисто «радить» бюджетникам, де тримати рахунки. 

Останній раз такі фінансові операції ми спостерігали на Сумщині ще за часів Щербаня. Усіх тоді заганяли у банк «Володимирський» (зрозуміло, кому де-факто належала ця структура). Пам’ятаємо, чим це тоді закінчилося: банк збанкротував, вкладники досі не можуть отримати свої гроші. Історія повторюється.
0
Комментариев
0
Просмотров
1428
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.