650 чи 724. Є різниця? Знову балада про Пасати

Блоги, Олег Медуниця
19 августа 2011 в 16:50

Мені вже якось і не зовсім зручно про це писати. Написано вже багато і про пасати, і про шляхрембуд і про Мінаєва.

Але, переглядаючи Вісник державних закупівель знайшов повідомлення про купівлю Шляхрембудом автомобілів легкових (Volkswagen Passat Limousine B7 Highline 1.8 TSI або еквівалент – 1 од., Volkswagen Passat Limousine B7 Highline 2 TSI або еквівалент – 1 од.).

Ну, думаю, купили і Бог з вами. Їздіть собі з Войтенком. Аж раптом, боковим зором помічаю: якась сума, ніби, не така. Точно – 724,4 тис. грн. уплочено ТОВ «Соллі-Плюс.Суми».

Стоп. Раніше писали максимум про 650 тисяч. Точно, вся «возня» була навколо суми – 650 тисяч. Саме стільки грошей фігурувало у поясненнях влади.

Я не полінився перевірити, а скільки ці авто коштують у автосалонах. Отут є ціни. В акурат, у 650 тисяч можна вкластися. Тоді чому переплочено 75 тисяч бюджетних коштів?

Я так розумію, це хтось собі у «Шляхрембуді» за тримісячну нєрвотрьопку «трохи накинув»? Знав би, що так дорого обійдеться бюджету міста моя уважність, то я б її не проявляв.

Ну, і прикро, звичайно, що комунальне підприємство «Шляхрембуд» досі не відповіло на жоден запит на інформацію «Бюро аналізу політики».

 

1
Комментариев
2
Просмотров
2071
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Доручення №2. Ще б не погано було б з’ясувати курс дол. США к гривні, за яким працює ТОВ «Соллі-Плюс. Суми» та точні комплектації автомобілів.
Тоді вже будемо робити висновки.

М-да...

До речі, Олег В’ячеславович, доручаю Вам з’ясувати звідкіля узялася цифра 650 тисяч гривен? Хто і коли її офіційно (навіть неофіційно) озвучував?

Більш того, існує «точна цифра» –653,8 тысяч гривен.

http://rama.com.ua/news+article.storyid+8714.htm
«Два Volkswagen Passat В7 для мэра и его зама обошлись бюджету в 653,8 тысяч гривен».

----------------
P.S. Вказані ціни на автомобілі є орієнтовними. Точні ціни та комплектації автомобіля погоджуйте в договорах купівлі-продажу автомобіля.