Вернісаж дитячих малюнків

"Улюблений герой із книжки або мультфільму": вернісаж дитячих малюнків
ВС 19 августа 2020 в 13:57
Минулого року в "Панорамі" стартував проект для маленьких сумчан - "Вернісаж дитячих малюнків". Ми запропонували дітям (до 12 років) прості умови: намалювати улюбленого героя з казки або мультфільму і надіслати нам (звісно, за допомогою рідних). Ми ж, у свою чергу, пообіцяли наступне:
- надрукувати малюнок у газеті;
- вручити в редакції маленькому автору подарунок, а також номер газети з малюнком;
- розмістити малюнок на сайті разом з фото дитини у нашій фотозоні.

Звісно, проект не відбувся би без наших партнерів. Так, видавництво "Університетська книга" надало нам ті самі подарунки, які ми вручали маленьким художникам. «Маленькі історії казкового міста» Анни Коршунової - саме цю книжку отримали від нас юні учасники. Фінансово проект підтримали відомі сумські фірми - сервісний центр "Спектр АС", кав'ярня "Кофеман" і фармацевтична компанія "Кусум Фарм".

За час існування проекту нам надіслали десятки малюнків. У якості героїв діти вибирали найрізноманітніших персонажів - від звичних старшому поколінню Колобка, Білосніжки і Маленького Принца до більш сучасних Свинки Пеппи, Алет, Тора і навіть Гаррі Поттера.

Деякі малюнки особливо запам'ятались редакції. За умовами конкурсу, ми дарували одну книжку на родину. Але іноді нам надходило й по кілька малюнків. Так, одного разу ми одримали роботи рідних братика і сестрички. Пізніше у конкурсі взяли участь дівчатка-близнята, які надіслали одразу три малюнки. Рекорд у цьому відношенні встановила дівчинка, яка надіслала одразу чотирьох героїв - звісно, у різних малюнках. Ще одна учасниця не тільки намалювала героя, а й написала до нього маленького віршика.

Дещо похитнула плани проекту коронавірусна пандемія. Ми не мали права ризикувати здоров'ям маленьких сумчан та їхніх батьків. Тож нам довелося на деякий час призупинити вручення подарунків у редакції. Та все ж навіть це не завадить довести наші плани до кінця. Тому кожен учасник отримає прекрасні казки про дійсно казкове місто. Для того, аби втілити це у реальність, ми розміщуємо в цьому номері малюнки тих дітей, які не встигли розмістити раніше. І зараз ми вже готові передати юним художникам наш номер із їхнім витвором. І, звичайно ж, казковий подарунок від нашого партнера.

Партнери вернісажу дитячих малюнків "Улюблений герой із книжки або мультфільму":

Спектр АС
м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 25,1 поверх
(099) 393-62-01, (067) 749-31-15
www.spektr.sumy.ua

Кофейня "Кофеман"
- м. Суми, вул. Г. Кондратьєва,, 16: пн-пт: 7:30 — 21:00, сб-вс 8:30-22:00
- пр-т М.Лушпи, 41 (ТРЦ Атриум, 1 этаж): пн-вс 8:00 - 20:00
тел. +38 (067) 549-01-04
facebook.com/coffeemansumy
instagram.com/coffeeman_sumy
#coffeeman_sumy
coffeeman.sumy@gmail.com

Кусум Фарм, фармацевтична компанія
м. Суми, вул. Скрябіна, 54
тел.: (0542) 77-46-10, 77-46-11
kusum.ua
44
Комментариев
0
Просмотров
403

Партнеры проекта

Продажа, обслуживание, гарантийный и послегарантийный ремонт оргтехники: компьютеры, ноутбуки, принтеры, копиры, сканеры, плоттеры, мониторы,...
Кофейня CoffeeMan в г. Сумы: Ароматный кофе свежей обжарки. Только 100% арабика! Вкуснейшие разнообразные завтраки и десерты....
ООО "Кусум Фарм" - современное предприятие по производству нестерильных лекарственных средств в твердых дозированных лекарственных формах и...
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.