Ярошенко Софія

"Майбутнє Є! - 2021": щорічний благодійний концерт класичної музики у виконанні юних талантів
ВС 28 мая 2021 в 19:57
Учениця 4 класу Сумської ДМШ №1. Їй – десять років.

Соня народилася в родині музикантів у четвертому поколінні. Її прабабуся -  Губічева  Валентина Миколаївна – заслужений працівник культури, багато років працювала викладачем у Сумській ДМШ №1. Двоюрідна прабабуся -  Голанд Тетяна Миколаївна закінчила московську консерваторію у Генріха Нейгауза.  Соніна бабуся -  Губічева Наталія Євгеніївна – відомий викладач по класу фортепіано вже багато років працює в ДМШ № 1. Мама Софійки -   Губічева Євгенія – випускниця Сумської ДМШ №1.

Соня у п’ять років прийшла до Сумської ДМШ №1 в клас досвідченого викладача Сенюк Олени Володимирівни. Вони одразу знайшли спільну мову і стали справжніми друзями. Викладач характеризує дівчинку як  талановиту і дуже здібну ученицю,  старанну і відповідальну, надзвичайно чутливу і музикальну. 

Протягом 5 років навчання Соня щорічно ставала переможцем багатьох конкурсів. Ось – деякі з них:

- Гран-Прі  у V Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Країна має талант», м. Суми та у Відкритому обласному конкурсі юних піаністів ім. М.Л.Танфелевої, м. Суми;

- Лауреат І премії у Всеукраїнському фортепіанному конкурсі «АССОЛЬ», м. Запоріжжя; у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів «Я-суперзірка!», м. Бердянськ; у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Тріумф-Фест», м. Кривий Ріг; у Міжнародному дистанційному он лайн конкурсі «Львів. Каваї. Карантин»; у Всеукраїнському конкурсі юних музикантів «Проліски Слобожанщини»;

- Лауреат ІІ премії у міжнародному конкурсі «Talents of the 21st century 2020», м. Варна (Болгарія) та у ІІ Відкритому обласному конкурсі юних піаністів ім. Д.Бортнянського, м. Глухів.

Музика – головне захоплення Софійки. Її улюбленим композитором є Модест Мусоргський, а найулюбленішим предметом є музична література.

Крім музичної школи, дівчинка активно займається гімнастикою, полюбляє читати художню літературу. Дружелюбна, має багато друзів. Сподіваємось, що вона у майбутньому стане відомим музикантом.

Концертний номер: П.І. Чайковський. Пісенька без слів (твір 40 №6).





2
Комментариев
0
Просмотров
627
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.