Мазіна Олександра

"Майбутнє Є! - 2021": щорічний благодійний концерт класичної музики у виконанні юних талантів
ВС 28 мая 2021 в 20:52
Мазіна Олександра навчається в Сумській музичній школі №4 по класу Академічного сольного співу.

Завдяки майстерності і наполегливій праці педагога Харитонової Олени Леонідівни та концертмейстера Кобзистої Ганни Олексіївни, Мазіна Олександра за останні чотири роки успішно приймала участь та отримала перемоги більш ніж в двадцяти Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах.

На початку 2021 року Олександра зайняла перше місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Сяйво Первоцвітів» та Міжнародному фестивалі-конкурсі «Starfall of Talents», що проходили за підтримки Міністерства культури України, Національної всеукраїнської музичної спілки та Європейської асоціації фольклорних фестивалів. В березні цього ж року отримала звання лауреата І ступеня IX Міжнародного учнівського та студентського конкурсу музичного мистецтва «Київський Колорит» Міністерства культури та інформаційної політики України і національної Всеукраїнської музичної спілки та нагороджена Дипломом лауреата І ступеня і Кубком переможця. В квітні отримала звання лауреата І ступеня Міжнародного конкурсу «Racconto di Primavera» (Італія, м.Равенна).

У творчому доробку Олександри багато пісень українських та зарубіжних композиторів. Одна з них «Mamma» на музику Cesare Andrea Bixio та слова Bixio Cherubini. («Мама». Чезаре Андреа Біксіо на слова Біксіо Черубі).





0
Комментариев
0
Просмотров
616
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.