Литвиненко Євгеній

"Майбутнє Є! - 2021": щорічний благодійний концерт класичної музики у виконанні юних талантів
ВС 28 мая 2021 в 20:55
Литвиненко Євгеній навчається в Сумській ДМШ № 2 третій рік у викладача Кісіленко Лариси Василівни  по класу фортепіано.
З перших днів перебування Жені у школі відчувалось його рішуче налаштування навчитися грати якомога краще і показувати своє вміння друзям, своїм рідним, однокласникам та вчителям.

Женя та фортепіано – це добрі, нерозлучні друзі.

Учень  проводить за інструментом багато часу з користю та радістю. На даний момент – він є переможцем багатьох фортепіанних конкурсів, таких як: Міжнародний інтернет-конкурс мистецтв «Music Modern», м. Одеса – ІІ премія;   Вже  двічі був Лауреатом І премії Міжнародного багатожанрового фестивалю мистецтв «Тріумф-Fest», м Суми, 2020 – Gold Europe| World Stars 3 Prize, м. Прага Чешська Республіка; 2020 – Art-Nova І Міжнародний дистанційний конкурс «Мистецтво без обмежень – ІІ премія (смт Пісочин, Харківської обл..);   Веlgrade, Serbia 3 international music competition – ІІ премія; international  music competition –   ІІ премія,   Германия, Берлін 2020.

Треба відмітити особливу підтримку Женіних захоплень музикою в сім’ї. Мама, тато, старший брат та бабуся – це перші вдячні слухачі юного музиканта. Але музика – це не єдине захоплення хлопчика. Він любить творити і прикрашати простір навколо себе своїми чудовими малюнками та різноманітними творчими  роботами. Хоча заняття за інструментом потребує особливого терпіння та наполегливості, треба сказати, що  Женя  залюбки займається також спортом. Грає в баскетбол, їздить на самокаті.

Женя дивує своєю щирістю і добротою. Погодувати вуличну кішечку – це для хлопчика звичайна справа. Нещодавно він розповів своїм батькам, що допоміг старенькій незнайомій бабусі та вирішив час від часу пригощати її домашніми смаколиками.  Хлопчику подобається приносити тепло та радість. Просто дивує, як ця дитина змогла відкрити для себе життєве правило, що добро, яке и віддієш із щирим серцем, повертається до тебе сторицею. На даний момент Женя рішуче налаштований,  у майбутньому, стати музикантом. Побажаємо йому чистої дороги, хай здійснюються всі його мрії.

Номер: Melodi Bober Yellowhammer





3
Комментариев
0
Просмотров
417
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.