Цибка Софія

"Майбутнє Є! - 2021": щорічний благодійний концерт класичної музики у виконанні юних талантів
ВС 28 мая 2021 в 20:12
Софія – чарівна дівчина, всебічно обдарована, з яскравими музичними здібностями, величезною працездатністю та розвинутим інтелектом. Має успіхи у всіх справах, якими би вона не займалася, є гордістю нашої школи. Вона гарно малює, захоплюється англійською та німецькою мовами, але її основне покликання – музика, а особливо – спів. Емоційна, з тонкою та ніжною душею – ця тендітна дівчина не раз вже вражала слухачів своїм виконанням.

   Любов до музики та співацький талант передались Софійці від її бабусі, яка співала в церковному хорі і мала дуже незвичайний тембр голосу.
   Завдяки активній життєвій позиції, Софія бере участь у громадському житті як музичної, так і загальноосвітньої шкіл – приймає участь в концертах, олімпіадах, проводить шкільні свята.

   Вже 2 роки вона навчається постановці голосу та хоровому мистецтву в класі викладача вищої категорії ДМШ 3 Нікіфорової Наталії Юріївни. І вже за цей короткий час, в прекрасному тандемі з викладачем, з першого року були досягнуті досить високі результати: 

- перші перемоги принесли шкільні вокальні конкурси, на яких Софія отримувала завжди I-і місця;

2019 рік
- I місце на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Зірковий Шанс»;

2021 рік
- II місце на Міжнародному багатожанровому онлайн конкурсі – «RACCONTO DI PRIMAVERA» - Італія;
- I місце на Міжнародному конкурсі з музично-теоретичних дисциплін «Евріка» в номінації «Дослідник музики», також нагороджена спеціальним дипломом за допитливість, артистизм та високу культуру мовлення – Білорусь;
- I місце на XII Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «GRAND FEST» (клас викладача ДМШ 3 вищої категорії з теоретичних дисциплін Каневської Марини Володимирівни).

   Побажаємо Софійці подальших успіхів та перемог, розвинути свої таланти до високого професійного рівня. І завжди пам'ятати цю крилату фразу: «Хто співає, той щасливий!».

Концертний  номер: Саверіо Меркаданте «La Rosa»  ( Ля Роза).





2
Комментариев
0
Просмотров
280
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.