Батурін Олексій

"Майбутнє Є! - 2021": щорічний благодійний концерт класичної музики у виконанні юних талантів
ВС 28 мая 2021 в 21:11
Олексій Батурін – учень 5-го класу Сумської дитячої музичної школи №1. Йому 11 років, займається музикою з шестирічного віку.

Він народився у музичній родині. Його мама – артистка камерного оркестру «Ренесанс» Сумської обласної філармонії. Саме вона прищепила синові любов до музики і у 6 років привела його навчатися до Сумської ДМШ №1. 

Опановувати баян Олексію допомагає авторитетний і досвідчений педагог, спеціаліст вищої категорії, старший викладач Сумської ДМШ №1 Лазарьков Олександр Володимирович. Разом вони досягли чималих успіхів.                                      

Олексій брав участь у багатьох конкурсах і фестивалях різних рівнів, де неодноразово ставав лауреатом І премії. Це ї Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта», м. Харків; Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Барви Полтави»; Всеукраїнський конкурс виконавців на народних інструментах «Провесінь», м. Кропивницький; Всеукраїнський конкурс юних виконавців на народних інструментах «Віртуози Сумщини», Відкритий обласний конкурс виконавців на народних інструментах «Ромен», м. Ромни, обласні конкурси у м. Суми та багато інших.

Також, Олексій із задоволенням бере участь у різноманітних концертах. Він любить виступати не тільки сольно, а й у складі ансамблю баяністів «Пан Баян».

Безумовно, музика – головне захоплення Олексія, але ще він дуже любить читати, займатися спортом, допомагати батькам  по господарству і завжди підтримує своїх рідних трьох братів і двох сестер.
Олексій мріє стати професійним музикантом-виконавцем і композитором.
«Самотня гармонь», обробка О.Корчового.





3
Комментариев
0
Просмотров
412
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.