Вопрос для Геннадий Минаев пользователя Guest в 30.11.2011 - 22:40

52
Вопрос: 

Шановний Геннадіє Михайловичу!
Підтримую політику міської ради щодо розвитку місцевого самоврядування починаючи з окремого будинку та сам намагаюся працювати у цьому напрямку. Вважаю, що і посадовці виконавчих органів ради мають також перейматися цією ідеєю.
Але.
Я мешкаю у будинку №25 по вул. Інтернаціоналістів, та був обраний членом будинкового комітету (не легалізованого) одного з під`їздів цього будинку. Три роки тому мешканці висловили бажання, купили за свої кошти та встановили в елеваторному вузлі прилад обліку теплової енергії. Знайшли відповідний персонал, що обслуговує прилад, і його (персонала) праця оплачується коштами мешканців. У минулому році однокімнатну квартиру у нашому будинку купив такий собі начальник служби 080 виконкому пан Марюхна В.І.
Якраз минулого року прилад обліку потребував планової перевірки, що викликало додаткові витрати наших коштів.
На звернення членів комітету стосовно участі у загальних витратах п.Марюхна у різкій формі відмовився.
Цього року історія повторюється. Він також відмовляється брати участь у оплаті роботи прибиральниці сходових клітинок, з якою мешканці домовилися самостійно. Суми це невеликі – 30 грн за опалювальний сезон та 8 грн на місяць-прибиральниці. Ми з`ясували, що завдяки налагодженому обліку тепла вищеназваний діяч зекономив у минулому опалювальному сезоні за рахунок налагодженого обліку тепла досить значну суму – 260 грн з копійками.
У кінцевому рахунку, не так важливі ці гроші, але, вважаю, його приклад кидає тінь на щирість намірів місцевої влади щодо самоврядування «на місцях».
А що Ви думаєте з цього приводу? Чи не варто рекомендувати пана Марюхну на посаду голови ОСББ? Я б підтримав;-)
Віталій Голубченко

ID интервью: 
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.