Яскрава TikTok зірка Геля Зозуля презентувала новий кліп “Бавовна”

Yana Hotko
Yana Hotko 29 августа 2023 в 17:08
Геля Зозуля та Тарас Цимбалюк
Відома блогерка та починаюча співачка Геля Зозуля в середині серпня спровокувала серед користувачів мережі переполох. На її сторінці в TikTok з’явилися відео, де вона позує в обіймах Тараса Цимбалюка. Тоді коментатори соціальних мереж розділилися на два табори: хтось приписував Цимбалюку новий роман, хтось припускав, що це кадри з нової роботи Тараса у якості актора. Другі мали рацію — Тарас Цимбалюк став героєм кліпу співачки та блогерки Гелі Зозулі на трек «Bavovna».

«Bavovna»  — це пісня про невгамовну любов. Як згадує артистка, текст пісні вона написала за 15 хвилин: «Ідеї для пісень мені приходять «згори». Я прибирала, і мені в голову прийшла фраза «а на серці в мене бавовна». Всім українцям відоме походження цього мему, тож я вирішила використати його у своїй пісні, щоб зробити яскравий акцент. Тож я швидко записала спочатку ідею, потім накидала якесь аранжування, записала вокал, — коментує Геля Зозуля. — Музика — це не математика, тут немає формул, немає правил. Музика, як і будь-яка творчість — це магія, в яку я вірю і віддаюсь їй повністю».

На підтримку релізу Геля Зозуля відзняла відеокліп. На мальовничих теренах Радомишля, що на Житомирщині, творча група відтворила справжнє весілля. Окрім Цимбалюка у відео Геля запросила своїх TikTok-колежанок. Так, ведучою імпровізованого весілля стала блогерка Світлана Цурпаленко, роль дружок зіграли Христина Руденко та Цурпаленко Сніжана. Зрежисував відеороботу Ілля Осядлий.

За словами співачки та блогерки, вона не ставить себе в рамки якогось стилю, а полюбляє експериментувати, як і не збирається зупинятися на одній пісні. В доробці Геля Зозулі наразі 70 текстів майбутніх пісень, серед яких артистка обирає ту, яка стане наступним релізом.

Пісня Гелі Зозулі «Bavovna» доступна для прослуховування на всіх цифрових майданчиках:https://linktr.ee/gelya_zozulya

КЛІП: https://youtu.be/kpfotAiLjfc?si=i6GLeYpXn4RZgjtv


Соцмережі  артиста:
https://www.tiktok.com/@gelyazozulya
https://www.instagram.com/gelya_zozulya/

 
0
Комментариев
0
Просмотров
697
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.