У літній сезон з новими послугами !!!

Наталия Лелюх
Наталия Лелюх 03 июля 2021 в 16:15
Плануєте літній сімейний відпочинок? Національний заповідник «Гетьманська столиця» підготував для вас нові послуги:
• У палаці гетьмана Кирила Розумовського замовте інтерпретовану екскурсію «Подорож у часі. Знайомство з палацово-парковим ансамблем Кирила Розумовського» (група формується до 6 осіб з дітьми до 14 років). Ваша родина порине у XVIII століття та відчує себе гетьманською родиною Розумовських.
• У Будинку генерального судді В Кочубея про родинні таємниці вам розповість сама Мотря Кочубей. Інтерпретована екскурсія «Таємниці садиби Кочубеїв» проводиться по вівторках та четвергах (група формується від 5 до 10 осіб за попереднім замовленням).
• Імерсивна екскурсія музейним комплексом «Козацький двір» (група формується від 5 до 10 осіб за попереднім замовленням). Зануритися у життя батуринської козацької родини ХІХ століття можна кожної середи, четверга та п’ятниці.
Нові екскурсії нікого не залишать байдужими! Завжди раді зустрічати вас у славетній гетьманській столиці України – Батурині.
P.S. Обов’язково захопіть з собою засоби індивідуального захисту, тримайте дистанцію та дотримуйтеся правил поведінки в умовах карантину.
Щоб отримати необхідну інформацію та замовити екскурсії телефонуйте: 
(04635) 48-0-08,  (067)190 49 85.
Наталія Лелюх Організатор екскурсій НІКЗ «Гетьманська столиця»

Фото 1-  Родина із Ніжина здійснила подорож у часі з екскурсією «Подорож у часі. Знайомство з палацово-парковим ансамблем Кирила Розумовського».
Фото 2 -  «Таємниці садиби Кочубеїв» з Мотрею Кочубей.
Фото 3-  Господиня музейного комплексу «Козацький двір».


 
1
Комментариев
0
Просмотров
1717
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.