На Сумщині державні виконавці стягнули майже 4 млн грн боргів по зарплаті

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 05 июня 2020 в 09:23
З початку 2020 року фахівці юстиції Сумщини у примусовому порядку стягнули з підприємств області близько 4 мільйонів гривень заборгованості по заробітній платі.

«Кожна зароблена громадянами гривня, повинна бути виплачена. Тому питання ліквідації боргів по зарплаті є надважливим для органів державної виконавчої служби та завжди знаходиться на особливому контролі. Щоденною роботою державні виконавці відновлюють права українців на своєчасну винагороду за працю, демонструючи вражаючі результати. Так, за 5 місяців фахівці юстиції стягнули з підприємств-боржників майже 4 мільйони гривень на користь 161 працівника», – розповіла Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Очільниця також додала, що з зазначеної суми стягнутих коштів левова частка належить працівникам АТ «Сумське НВО» – на користь 73 робітників державні виконавці з початку року стягнули понад 2 мільйони гривень. Крім того, у трійку лідерів по сплаті заборгованості у примусовому порядку цьогоріч увійшли ДП «Наумівський спиртовий завод» (погашено 624 тисячі гривень) та ТОВ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» (погашено 480 тисяч гривень).

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1040
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.