Мобільна консультаційна група працювала на Шосткінщині

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 18 июля 2019 в 16:13
Громадянам у розв’язанні правових проблем необхідна якісна юридична допомога. Особливо це стосується мешканців віддалених населених пунктів, які враховуючи відстань до районних чи обласних центрів або ж відсутність коштів, не завжди можуть отримати правову консультацію.

З метою надання допомоги у розумінні законодавства, фахівці юстиції Сумщини та юристи центру безоплатної правової допомоги відвідали Шосткінський район, у тому числі жителів Чапліївки та Клишки. Сплата аліментів, переоформлення житла, порядок отримання спадщини (паю) та оформлення земельної ділянки для підсобного господарства – питання, які були для сільських жителів нагальними та найчастіше звучали під час зустрічі з правниками.
До речі, для проведення державної реєстрації права оренди земельної ділянки державному реєстратору або нотаріусу необхідно надати:
•    паспорт, індивідуальний податковий номер;
•    договір оренди земельної ділянки;
•    витяг із Державного земельного кадастру (у разі відсутності відомостей про кадастровий номер земельної ділянки у документах, поданих заявником для державної реєстрації);
•    квитанцію про сплату адміністративного збору за державну реєстрацію права оренди.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
802
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.