Єдиний реєстр боржників – членство у колі безвідповідальних громадян

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 12 июля 2019 в 08:11
Розлучення розпалює ворожнечу між людьми, які зовсім недавно були переповнені почуттям кохання та захоплення один до одного. Обсяги непорозуміння стають все більшими, а пошук спільної мови все складнішим коли у колишнього подружжя залишаються спільні діти.

Хлопцю з Лебединщини довелося відчути байдужість рідного батька, який через образи внаслідок розлучення та дефіцит взаєморозуміння з колишньою дружиною не виплачував аліменти. Відсутність позитивної реакції на рішення суду про обов’язкове грошове забезпечення дитини допомогла чоловіку накопичити борг у розмірі 15 тисяч гривень. Зухвала поведінка неплатника стала приводом  для внесення його даних до списку боржників. Таке членство у колі безвідповідальних громадян стало для батька приниженням і змусило повернути в повному обсязі всю суму несплачених коштів.

  Для Міністерства юстиції України батьківська безвідповідальність стала серйозним супротивником у боротьбі за захист прав підростаючого покоління. Здобувати перемогу правникам допомагають новели пакету законів #ЧужихДітейНеБуває, які вже сприяли у захисті прав не одній родині, адже цьогоріч на Сумщині діти отримали 80 мільйонів гривень аліментів.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
769
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.