60 тисяч гривень боргу стали причиною скасування подорожі

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 18 июля 2019 в 10:09
Дострокове припинення подорожі – таке покарання спіткало батька, який, нехтуючи заборонами, вирушив у чергову закордонну поїздку. Маючи заборгованість по сплаті аліментів у розмірі понад 37 тисяч гривень та накладені тимчасові обмеження у правах, неплатник сподівався і на цей раз уникнути покарання за своє недобросовісне батьківство.

Проте, відповідати за власну ганебну поведінку все одно довелось. Чоловік особисто переконався, що встановлені заборони не лише слова, коли був висаджений з автобуса. Зруйновані плани через неможливість продовжити поїздку та сором за свою поведінку стосовно рідної дитини, змусили батька знову зустрітися з державними виконавцями.
Так, законодавчі утиски в правах та бажання працювати за межами країни заохотили батька погасити заборгованість у повному обсязі та сплатити штраф у розмірі 50% від суми прострочених платежів по аліментах, що становив майже 19 тисяч гривень, а також виконавчий збір на користь держави понад 3 тисячі гривень. Таким чином, батьку довелось знайти одразу 60 тисяч гривень, які стали результатом несвоєчасного виконання батьківського обов’язку.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
575
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.