Екскурсія бібліотекою

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 01 февраля 2023 в 15:39
Сьогодні до Сумської обласної бібліотеки завітали студенти перших курсів Сумського фахового коледжу економіки і торгівлі. Молодь дізналася про історію і сьогодення найбільшої книгозбірні області, познайомилася із її структурними підрозділами, довідково-бібліографічним апаратом. Молодь була вражена, що у бібліотеці насправді цікаво, що є багато ресурсів для навчання, відпочинку та дозвілля.

Студенти мали унікальну можливість відвідати книгосховище навіть без світла. Фахівці відділу презентували сучасні та раритетні видання із сектору цінних та рідкісних видань.

Відділ документів іноземними мовами як завжди вразив інтерактивними книгами, іграшками-роботами та технічною базою відділу. Молодь зацікавилася клубами з вивчення іноземних мов, що проходять на базі відділу та виявили бажання доєднатися до них.

Більш детально студенти познайомилися з відділом документів із економічних і технічних наук, так як у ньому зосереджена література з профілю навчання коледжу. На розгорнутій книжковій виставці були представлені посібники на допомогу навчальному процесу з напрямків: організація готельного господарства, менеджмент у сфері послуг, туристичний бізнес, бухгалтерський облік на підприємстві, облік на підприємствах малого бізнесу, новітній маркетинг тощо. Молодь із зацікавленістю ознайомилась з цими виданнями.

На завершення екскурсії завідуюча відділом Юлія Рибалка провела майстер-клас як правильно робити заготовку для окопної свічки і присутні з великим бажанням долучилися до їх виготовлення.

Три години у бібліотеці промайнули дуже швидко та залишили позитивні враження у відвідувачів. Усі здійснили запис до бібліотеки і обіцяли бути активними користувачами.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
824
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.