Покоління з Х-ногами – це як мінімум не естетично

Блоги, Сучасний Медичний Центр «ORTHO»
15 февраля 2018 в 14:16
Сучасна мода на занадто вузькі джинси чи короткі спідниці негадано виявила проблему – багато молоді, виявляється, мають викривлення ніг. Найчастіше це так звана Х-образна деформація.
Свого часу батьки не звернули на це увагу і тепер молодому поколінню доводиться страждати. І мова йде зовсім не про естетичну сторону проблеми «ікс-ніг», хоча це перше, що кидається у вічі, а про проблеми зі здоров’ям загалом. Адже деформація ніг веде до серйозних проблем. Гомілковостопний, колінний, тазостегновий суглоби і суглоби хребта відчувають підвищене навантаження, що надалі може закінчитися артритом, артрозом, плоскостопістю, порушенням постави і сколіозом.
Подивіться на вашу дитину. Чи все гаразд з її ніжками? Ознаки Х-подібних ніг: відстань між внутрішніми поверхнями щиколоток при притиснутих один до одного колінах складає більше 5 см.
Зарадити проблемі можна, якщо її вчасно помітити і не ігнорувати, мовляв, з часом дитина «виходиться», а звернутися, і чим раніше, тим краще, за допомогою до спеціалістів. Зокрема, таких як у Сучасній Ортопедичній Майстерні в Сумах. Тут лікар-ортопед огляне вашу дитину, за допомогою сучасного медичного обладнання проаналізує в чому причина викривлення ніг і запропонує найдієвіші і найбільш прийнятні саме для вашої дитини способи вирішення цієї проблеми.
Лікарі наголошують, що важливим аспектом в лікуванні Х-образної деформації ніг є носіння взуття з індивідуальною устілкою. Її  виготовлять у Сучасній Ортопедичній Майстерні саме для вашої дитини з урахуванням анатомічних особливостей ступні та проблеми, яку потрібно «ліквідувати». До речі, ортопедична устілка має бути індивідуальною, як і, приміром, зубна щітка. Тільки так вона буде ефективною.
А в тому, що викривлення ніг у дітей можна позбутися користуючись спеціальними ортопедичними устілками – навіть не сумнівайтесь. Це дійсно дієвий і комфортний для дитини метод лікування. Він не дає больових відчуттів, що, погодьтеся, при лікуванні дітей особливо важливо.
Для замовлення індивідуальних ортопедичних устілок в Сучасній Ортопедичній Майстерні запишіться на прийом до дитячого лікаря ортопеда в ортопедичний салон на Іллінській, 10 зателефонувавши за номерами: +38 095 902 76 03, +38 068 784 69 01, 0542 77 80 88.
Більше інформації про у Сучасну Ортопедичну Майстерню можна знайти на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/ortho.sumy/
6
Комментариев
0
Просмотров
3098
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.