Масовий відкритий англомовний онлайн-курс з медіа-грамотності

Відділ документів іноземними мовами Сумська Обласна Універсальна Наукова бібліотека
Відділ документів іноземними мовами Сумська Обласна Універсальна Наукова бібліотека 08 мая 2018 в 13:31
  За підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні з 6 січня по 30 червня 2018 року реалізується  загальнодержавний проект - масовий відкритий онлайн-курс з медіа-грамотності (Massive Open Online Course - MOOC).
  В центрі "Вікно в Америку"( Сумська обласна універсальна наукова бібліотека) в березні та квітні було проведено 6 тренінгів для учасників англомовного онлайн-курсу з медіа-грамотності. Слухачі курсу вдосконалили знання англійської мови, та в той же час дізнались більше щодо засобів масової інформації (https://www.facebook.com/media.literacyMOOC/).
   Проект побудовано на матеріалах курсу English for Media Literacy навчальної он-лайн платформи Coursera. Більш детальна інформація доступна за адресою: https://www.coursera.org/learn/media.  Це розвиваючий курс, що поєднує вивчення англійської мови та навички медіа-грамотності.   Курс було спеціально розроблено з метою надати інформацію щодо медіа-грамотності та навчити найкращим шляхам отримання даних за допомогою сучасних засобів масової інформації


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1020
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.