3D технології у бібліотеці.

Відділ документів іноземними мовами Сумська Обласна Універсальна Наукова бібліотека
Відділ документів іноземними мовами Сумська Обласна Універсальна Наукова бібліотека 31 января 2017 в 13:51
Багато аспектів сучасного життя постійно перебувають в процесі змін.
Такі зміни можна віднести і до розвитку сучасних технологій. Технології зробили світ кращим. Це, в першу чергу покращення, пов’язані з підвищенням рівням життя,  з певними додатковими зручностями, зокрема в роботі наукових бібліотек.
За грантом Посольства США  в Україні, центр «Вікно в Америку» при обласній науковій універсальній бібліотеці придбав 3D принтер, 3D сканер та 3D ручки.
3D принтери - це одна із самих революційних технологій за останні 5 років. Можна друкувати абсолютно все: іграшки, одяг, вироби мистецтва, продукти, побутові прилади. Промислові 3D принтери широко використовуються в автомобільному виробництві, в авіації, у будівництві, медицині.
Презентації, які проводяться на базі центру «Вікно в Америку», розкривають весь спектр можливостей роботи 3D принтера та 3D сканера. Майстер-класи допомагають освоїти та спробувати попрацювати з цією технікою, пізнати більше про їх властивості. А майбутнє покаже, що можна ще зробити за допомогою 3D друку. Що стане реальністю? Але незаперечно, що 3D друк здатен змінити світ.
Ласкаво запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до сучасних 3D технологій до обласної наукової універсальної бібліотеки за адресою вул. Героїв Сумщини, 10!


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1604
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.