Методичне засідання вчителів-філологів Лебединського району у Сумській обласній науковій бібліотеці.

людмила яценко
людмила яценко 10 июня 2019 в 14:44

7 червня 2019 року, в рамках літературного клубу «Дивослово», який починаючи з 2013 року діє при відділі абонементу, відбулася зустріч учителів української мови та літератури Лебединського району з поетами Сумщини. У актовій залі Сумської обласної наукової бібліотеки лунали поезії поетів Сумщини. Очільниця обласної спілки Національної спілки письменників України, Тамара Миколаївна Герасименко, ознайомила присутніх з поезію сумських поетів, яка була надрукована у хрестоматії «Слобожанщина». Своєю гумориною до глибини душі вразив Григорій Єлишевич. А ще лунали авторські пісні Богдани Гусак та Григорія Єлишевича. За допомогою відеопрезентації присутніх ознайомили з заходами, які пройшли протягом 2018-2019 років у рамках літературного клубу (літературно-музичні вечори, творчі зустрічі, презентації книг, ювілейні вечори, літературно-мистецьки зустрічі, літературно-поетичні вечори, літературно-музичні марафони, дискусійно-розважальні зустрічі «Інтелектуальні пліткарки», поетично-краєзнавчі марафони та інші).
Неабияке задоволення присутні отримали від почутої поезії у авторському виконанні поетів студії «Літера» Віталія Меланича. Ірини Булахової та Ольги Суровицької.
Своїм враженням від заходу поділилася методист Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Любов Шерстюк: «Учителі української мови та літератури Лебединського району запросили на літературну студію в обласну наукову універсальну бібліотеку. Лунало щире слово поезії поетів Сумщини з уст Тамара Герасименко. А авторські пісні Григорія Єлишевича й Богдана Гусак доторкнулися до найпотаємніших куточків наших сердець». Бажаючи мали змогу познайомитись з книжковою виставкою «Сумщина літературна». По завершенню заходу були зроблені світлини на згадку.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1237
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.