ЗУПИНИСЬ, ТВК, НЕ ПУСКАЙ БАЙДАКА або ІСТОРІЯ ПРО ОДНЕ ВЕЛИКЕ «Г»!

Олександр Байдак
Олександр Байдак 08 января 2013 в 12:28
Ця історія, як, в принципі , більшість інших історій в нашому буденному житті, виникла зі звичайної віри в людину. Адже ВІРА — це сприйняття людиною чого-небудь (тверджень, свідчень, фактів тощо) як істинних, правдивих іноді без попередньої перевірки на основі тільки внутрішнього, суб'єктивного переконання, що не потребує більше ніяких доказів. Саме тому не в такому вже й далекому 2006 році багато хто з сумчан «Вірив Мінаєву! Вірив у Мінаєва!»

Я був одним з тих, хто свято вірив у те, що людина, яка вже збирала свої особисті речі і пакувала валізи, тікаючи від існуючої на той час влади, апріорі ніколи не зможе забути страшних часів залякування, катувань і погроз. Ніколи не зможе зламатися морально або фізично під стовпом будь-якої «вертикалі влади», тим більше коли ти знаєш, що за тобою пішли і в тебе повірили люди. На превеликий мій жаль, цією людиною був Мінаєв.

У народі кажуть: дай людині гроші і владу, а через деякий час ти зрозумієш, ким вона є насправді. Так само вийшло і з нашим героєм. Отримавши владу і відчувши смак грошей, Мінаєв змінився і з часом перетворився на звичайну «кровосісю» бюджетних коштів, людину, яка почала вважати себе носієм долі кожного і маніпулятором думок всіх, хто мешкає в нашому славетному місті.

Постійні образи на адресу тих, хто з ним не згоден або має свою особисту думку, і особиста ганебна поведінка разом зі шкідливими звичками стали просто візитною карткою Мінаєва. І навіть ті, хто знав Мінаєва давно і разом з ним стояв на барикадах, захищаючи помаранчевий майдан, перестали впізнавати і поважати його.

І «недалекий» той, хто вважає, що то Мінаєв тільки на Байдака такий злий, бо останній десь царю дорогу перейшов і «не виконав перед партією і ним особисто фінансових зобов’язань». Помиляєтесь, мої любі друзі. Бо ту життєву дорогу, яку ми всі разом будували роками, немов чорна кішка, перебіг і в кінці дороги морально низько впав сам Мінаєв. Бо пропонував Байдаку принести 25 000 гривень, щоб потім за ці гроші викреслити зі списків партії три прізвища – Федина, Рудецький і Тимчук. Але не отримав їх і викреслив самого Байдака… А все, що відбувалось далі, нібито вже всім ясно і зрозуміло.

Суди Байдаком виграні, фальсифікатори відомі, махінатори в ТВК продовжують робити свою чорну справу але залишається в мене лише тільки одне питання до всіх інших, кого я ще не згадав в цій історії. Ярова, Колдовський, Малюк, Хоруженко, Дяденко, Рогова і так далі. Що ВИ робите біля цієї смердючої купки лайна на ім’я Мінаєв? Невже ВИ і справді думаєте, що він вважає ВАС своєю командою чи своїми друзями, чи поважає ВАШУ особисту думку? Людина, яка зрадила своїх виборців у 2010 році, мене, Чалого і Скоробагатського у 2012 році, зрадить і ВАС коли прийде час.

А до чого тут історія про одне велике «Г», спитаєте ви мене? А все дуже просто, це велике «Г» все, що на сьогодні залишилось від Мінаєва. І не дай Боже комусь з нас вступити в це лайно ще раз!!!

P.S. Андрію Сокурі й Богдану Тимківу це сподобалось :- )))

 
1
Комментариев
1
Просмотров
1635
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

…Можно много говорить..писать.. но все мы знаем.. что к большому сожалению в нашем мире все решают деньги.
а Байдак,молодчинка !..Зубастая статья..
Обидно только за родной город..что его Глава:предател..хам..бандюга, который это даже особо скрывать не считает нужным.
Кто лично его знает..подтвердят..что
он еще не вышел интеллектом из рекетного мировоззрения.
Да что тут говорить..Говно притягивает вокруг себя только такое же Говно ..

P.S. ДумаЮЮ..Андрію Сокурі й Богдану Тимківу це сподобалось :- )))