- Уважаемая Тамила сказала лифчики! - А как же крышки? - Уважаемая Тамила сказала лифчики!!! (з фільму «Циган»)

Блоги, Олег Медуниця
13 марта 2012 в 14:02
Нещодавно Президент зібрав усю свою «королєвскую рать» і «молвіл слово золотоє». А саме: очільник країни розповів про соціальні ініціативи, які будуть впроваджуватися найближчим часом і нібито покликані знизити соціальну напругу в Україні. Експерти довели, що нинішні ініціативи - плагіат попередніх, це «золотоє слово» виявилось дуже (ну просто дуже!) схожим на такі ж соціальні пропозиції команди колишнього Президента України. 

А тепер докладніше. «Роздача слонів» Януковича являтиме собою десь усього по 100 додаткових карбованців на людину в загальному перерахунку. (Думаю, навіть передвиборча гречка Черновецького коштувала дорожче). Країні ж таке «зниження соціальної напруги» коштуватиме 11-16 млрд. грн., яких у бюджеті нема. І головне: навіть самі ініціатори розуміють, що цих коштів немає! Тигипко і Акімова навіть плутаються у «показаніях» на тему, а скільки це буде коштувати. А звідки ж тоді брати фінансування? Вже у МВФ відтермінування віддачі боргів вчора попросили. Виглядає смішно: «Дайте нам грошей щоби ми перед виборам народу трохи роздали». Але є і інший, більш реалістичний сценарій. Опозиційні політики пророкують безконтрольну роботу друкарського «передвиборчого» грошового верстату та гіперінфляцію.

Вже видана цидулка про широке «втілення і роз’яснення». Поки я тут пишу - всі голови місцевих ОДА піарять ініціативи межигірського владики. Дивіться сьогодні ввечері на всіх місцевих телеканалах України, читайте у всіх випусках комунальних газет.

Але подумайте, а де впровадження ініціатив попередніх? Де податкові канікули для бізнесу? Де здешевлення газу? Де врешті-решт покрашення життя вже сьогодні? Або де результати від економічних реформ? Два роки вся країна спостерігала сагу на тему: «25 серія із засідання комітету економічних реформ». Результату нуль. Для людей і для країни. Головний результат має бути, за задумом Януковича, в активі у влади. Актив цей виглядає у збільшенні терміну, впродовж якого його межигірські отприски будуть набивати власні кармани, перетворючи наші спільні статки у свої власні.
0
Комментариев
0
Просмотров
2944
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.