Пауки в банці, або криси на потопаючому кораблі. Навіяно інтерв’ю з президентом

Блоги, Олег Медуниця
25 февраля 2012 в 11:55

В березні місяці пройдуть чергові довибори  сільських голів. Голова Роменської  РДА Сєрік відомий вже фактами грубого залякування сільських голів району залякав кандидата на посаду голови сільської ради в Малих Бубнах. Бідолашна жінка не тільки не стала висуватися від БЮТу, але й взагалі залишила спроби позмагатися на місцевих довиборах розчістивши дорогу провладному кандидату.
Вчора в інтерв’ю Янукович щиросердно розказував про те як на місцевих довиборах і перевиборах регіонали перемагають виключно через власну авторитетність і дотримання демократичних  процедур.  Як це відбувалося в Сумській області ми бачимо наочно.
Ще тепле крісло під колишнім головою Сумської РДА, що не забезбечив тріумфу владного кандидата на довиборах в районну раду і вилетів за це з займаної посади, а влада закладає на алтар сумнівних перемог своїх  чергових апологетів.
Чому чиновники Роменської РДА так ретиво кинулися проштовхувати своїх кандидатів. Вони навіть не уявляють, що влада може змінитися і ця жінка напише в правоохоронцям заяву про те як її залякували втратою роботи посадовці Роменської РДА. 
Чому вони так діють? Мотиви? Вони звичано є у всіх злочинах.
Вони засліплені бажанням як можна більше утриматися на посаді. І політичний прах і попіл «знищених» колег не дає розслаблятися (читай виконувати свої посадові обов’язки).  Але цім невігласам від тьорок на рівні сільрад залишаються лише крихти з барского столу.
В Партії регіонів люблять хизуватися побудованою владної вертикаллі. Подають її як приклад ефективно влади і як приклад наводять чвари у таборі своїх політичних опонентів. Ми це добре пам’ятаємо і вони часто носили досить непристойний і навіть ганебний характер.  У владній вертикалі такі чвари часто проходять не публічно,  по понятіям. На відміну від попередників де суперечки частіше мали політичні підстави і рідше фінансові, в партії регіонів причини для сварок одні – дерибан державних ресурсів.  Тіко бізнес – нічого особисто. Гучні відставки та перестановки, замовні кримінальні справи одних кланів проти інших це підсумок діяльності «вертикалі». Під шум кипіння всередині власної команди Янукович чітко зрозумів довіряти не можна нікому. Всьо дітям. Звичайно своїм. Це напевно найголовніший підсумок дворічного терміну перебування у влади Президента з самозванними повноваженнями. І від нас в першу чергу залежить чи довго ми будемо терпіти владу межигірського хапуги і його місцевих царьків, що по вуха у корупції.
Даний пост прошу вважати закликом до бунту.
2
Комментариев
0
Просмотров
1885
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.