Наші в Страсбурзі ч.4 багато фото і скріншотів

Блоги, Олег Медуниця
23 марта 2012 в 11:01
Поїздка голови Сумської ОДА в Страсбург стала предметом посиленної уваги провладних ЗМІ. Спочатку піарщики Чмиря позиціонували її як рух в бік інвестицій. За їх задумкою обставити візітацію в Європу слід було так ніби вона мала би подвоїти інвестиції в область. Пряма мова Юрія Чмиря: «Ми давно чекали виходу регіону на міжнародну арену. 20-22 березня відбудеться презентація області у Страсбурзі. Нам є що показати. Сподіваюся, таким чином вдасться подвоїти цьогорічний обсяг іноземних інвестицій в економіку області».
Олександр Хоруженко спробував охолодити адміністративний піар - пил. І вказати на те, що справді буде відбуватися в Страсбурзі.
Можливо голову Сумської ОДА не поінформували де шукати інвестиції, тому згодом інші експерти спробували вказати губернатору де справді в Європі будуть збиратися інвестори.
Потім слово інвестиції відійшло на другий план і почали порціями видавати полуправду про візит до Страсбурга, і позиціонувати його як виключно презентацію єврорегіону "Ярославна".
Але маховик брехні вже був запущений і його було не зупинити. Олександр Хоруженко написав, що насправді було в Стразбурзі та з ким зустрічався Юрій Чмирь за бюджетні і не тільки гроші. Обіцяні фото і скріншоти тут.
0
Комментариев
1
Просмотров
2306
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

"Верши, что нужно, без стыда, когда речь идёт о новой Германии!"
(Пауль Йозеф Геббельс)
"Будуймо нову Сумщину разом"
(Ю.П.Ч.)