Інопланетянин Олексій Мовчан

Блоги, Олег Медуниця
09 мая 2012 в 14:23

Є певна етика в спілкуванні в соціальних мережах. ЇЇ частиною є правило, що слід утримуватися від загрузки інформації на сторінку іншого користувача. Якщо екстраполювати це правило на сусідські відносини, то це виглядало би так: якби я запаркував власну машину у вас на подвір’ї замість власного.  Є приватні розділи, де користувачі соцмереж можуть завантажити один одному  ту інформацію, яку вважають за потрібне.

У мене у френдах на Фейсбуці є декілька «друзів» із Партії регіонів. Зазвичай я не запрошую і не приймаю запрошень від представників регіонів, комуністів, маргінальних громадських об'єднань.  Не подумайте про мене, що я політичний ксенофоб. Боронь Боже!  Просто я їх не вважаю опонентами чи політичними супротивниками. Вони у моєму сприйнятті карма Божа, інопланетяни, які тимчасово впорядковують відповідно до свого збоченого світогляду територію, яку Бог одвічно дав українцям. Дехто їх правда порівнює з окупантами, фашистами і поліцаями, та я не прихильний до таких радикальних оцінок, хоча частка істини в них звичайно є. Для мене члени ПР та КПУ - це інопланетяни, або випадкові невігласи, або заробітчани. Олексій Мовчан класичний інопланетянин. Не інакше як Темні, Інопланетні сили дозволили Олексію Мовчану потрапити на посаду секретаря міської ради за умов, коли Партія районів мала трохи більше 10 відсотків мандатів у новоспеченій Сумській міській раді.

Тепер до Фейсбуку. Цей інопланетянин користується ним навіть під час засідань міськвиконкому чи сесій міської ради. Що я, до речі, не вважаю гріхом. Забезпечення інопланетної публічності навіть за гроші платників податків є частиною політичного процесу. Це я стверджую цілком серйозно.

Наші публічні з Мовчаном дискусії були скучними, і нічого тут їх переповідати. Проте вчора я на ВЛАСНІЙ сторінці  виявив таке: «Прочитал твой блог,.. Ну и подонок же ты !!! Как ты смееш клеветать и обливать грязью людей, с которыми даже не знаком настолько, что бы делать о них какие то выводы ?! Впрочем я просто высказываю свое о тебе мнение, я зла на тебя не держу, тебя Бог накажет! Несчастный ты человек, мне тебя даже жаль..»

Зазвичай я просто видаляю чужі дописи на власні сторінці, але на цей раз залишив. Лише за хамство видалив з друзів цього "боголюбивого" інопланетянина.  Єдина річ, яку я для себе не зясував, - який з моїх блогів прочитав інопланетянин Мовчан? За останніх два роки я таких блогів написав більше ніж 150. Можна вже видавати перші томи)))). Оскільки не вказано, за який блог я отримав титул «..подонок», то я попрогнозую.

Отже, короткий дайджест моїх блогів. Блог про те, як за Януковича  бюджетні кошти виводяться в офшори. А ось про відсутність свободи слова в комунальних ЗМІ. В цій публікації доведено, що інтервью Чмиря Першому національному міститить значні елементи казок (брехні).
Може інопланетянин прочитав про те, як він був і є засновником благодійного фонду з адресою в офісі партії районів.
Хоча більш очевидною є образа за блог про проделкі "Сумижитла".
В підсумку на одного друга у Фейсбуці у мене стало менше. Видалив без сентиментів.
0
Комментариев
3
Просмотров
3459
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Я тепер зрозумів чому на Всісуми, Мовчан не коментує цей матеріал, а зазиває всіх на Суминьюс. Суминьюс поєднаний з Фейсбуком а Всісуми ні. Тут треба реєстрація і тому атаку МОВЧАНОБОТІВ організувати значно складніше.

не нервуйся, працюй на вертикаль а там побачимо. Проте нічого не спустимо...

Мои комментарии на эти выпады человека с явно воспаленный воображением здесь: http://sumynews.com/column-labels/item/3560-inoplanetyanyn-oleksij-movch...