Хто підставив кролика Роджера, вибачте, віце-прем’єра Клюєва?

Блоги, Олег Медуниця
17 марта 2011 в 13:47
Про звільнення низки чиновників ЖКГ в Сумській області, на чолі з начальником профільного управління, повідомив віце-прем’єр України Андрій Клюєв
Про звільнення низки чиновників ЖКГ в Сумській області, на чолі з начальником профільного управління, повідомив віце-прем’єр України Андрій Клюєв на вчорашній селекторній нараді. Цим віце-прем’єр хотів продемонструвати, як саме треба боротися з чиновниками, які не розуміють реформаторського курсу нової влади. Утім, інформація про звільнення сумських посадовців – відверта неправда.
Тема селекторної наради тарифи ЖКГ та розрахунки за спожитий газ і електроенергію. Уряд нездатний зібрати гроші із зубожілого населення і тому, останнім часом швидкими темпами друкує гроші і ними кредитує «Нафтогаз» через державні банки (в той час коли місцеві чиновники державні банки банкротять і виводять бюджетні потоки у «Надра» Фірташа). «Нафтогаз» по «пільговому» тарифу ледь-ледь розраховується з «Газпромом». На Сумщині рівень проплати традиційно високий. Все ніби нормально і з тарифами. Найбільше населення не платить у тих регіонах, де найбільше заробляють бізнесмени наближені до Януковича.
Чому тоді Клюєв говорить про звільнення тих, кого насправді не звільняли?
Скоріш за все, Клюєва свідомо ввели в оману ті, хто подавав інформацію на селектор з регіонів. Як правило, це самі регіони (читай облдержадміністрація). Як це пояснити? Бажанням першої особи області вислужитися перед Києвом? Гримнути кулаком, показати тверду руку? Навіть, якщо це вибачте «понти». Всі ж знають, що Ярослав Куц працює, а Шамрай не звільнений, а відсторонений, і не за тарифи та проплати, а, нібито, за проблему ліфтів, штучно створену І.Пантелєєвим, призначеним сюди з Донецька. Ви не знаєте хто такий Пантелєєв? Це широко відомий у вузьких колах композитор і поет.
Більшість експертів таку «понтову» поведінку пов’язують з початком кампанії у всеукраїнських ЗМІ демонстрації здобутків очільника Сумської області. Вона в свою чергу розпочалася через переляк, викликаний появою чергових рейтингів журналу «Коментарі». До рейтингів, до речі, є питання, але реакція очевидно неадекватна. Обдурити віце-премьєра Клюєва? Ну це вже занадто. Це не репортажі про себе любимого показувати на «каналі 24» і піаритися на «Українській правді».
Тепер ясно хто підставив кролика Роджена, вибачте, віце-премьєра Клюєва?

Теги:
ЖКХ
2
Комментариев
1
Просмотров
5896
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Shock)
Більш нічого.