"Хай живе радянський суд, найгуманніший суд у світі!"

Блоги, Олег Медуниця
27 сентября 2012 в 18:24
Вчора відбулося засідання Харківського апеляційного адміністративного суду за моїм позовом щодо незаконних дій голови Окружної виборчої комісії, яка "в особі керівного складу" написала до міліції заяву про скоєння мною злочину.
Хочу коротко написати про рішення нашого "найгуманнішого в світі" суду.
В апеляційну інстанцію голова ОВК Ольга Одінцова знайшла і подала два нових документи, які не могла знайти при розгляді справи в першій інстанції: Акт розгляду заяви Перчакова О.Г. від 17.09.2012 та Протокол №8 засідання ОВК від 20.09.2012 р. , де було обговорено дану заяву. Що перешкоджало Ользі Миколаївні подати ці документи при розгляді справи в Сумах 22 вересня?
Акт розгляду заяви підписано головою, заступником голови, секретарем та трьома членами ОВК. І все. Інших членів комісії навіть не повідомляли про розгляд заяви. Яким чином були вибрані саме ті три члени комісії, що підписали акт, теж невідомо. Однак суд зазначив, що засідання комісії – це дійсно основна форма роботи комісії. Основна, але не єдина. Тому в цьому все законно. Тобто можна  не на засіданні, а вшістьох розглядати скарги і писати заяви про злочин.
Цікаво, що суд врахував той факт, що заяву Перчакова все ж було обговорено на засіданні ОВК 20 вересня 2012 року. Але ж заяву в міліцію Ольга Одінцова написала 17 вересня! Та навіть 20 вересня це питання порушив саме я, а не голова комісії.
Апеляційний суд залишив в силі рішення Сумського окружного адміністративного суду про відмову мені в задоволенні позову.
При чому судді засідали в нарадчій кімнаті менше 30 хвилин, а і за цей час не тільки прийняли рішення, а й написали повний текст самого рішення на 3 сторінках.
Я більше нічому не дивуюся. Не дивуюся таким рішенням суду, що залежний від владної вертикалі. Не дивуюся рішення ОВК, яка була сформована Партією регіонів із своїх кишенькових партій.
Чекаю нових сюрпризів і готовий до них.
P.S. Титаніки завжди мають вигляд непотоплюваних. Ця влада – як Титанік. І затонувши, він потопить не тільки керманичів, а і їх обслуговуючий персонал. Справедливість обов'язково восторжествує!
0
Комментариев
0
Просмотров
1794
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.