Фальсифікація та шахрайство з боку міського голови

Блоги, Олег Медуниця
28 марта 2012 в 11:59
Моя оцінка справи позбавлення Олександра Байдака мандата депутата Сумської міської ради
Суть справи проста. Один з депутатів від партії  "Рідне Місто" відбув на "ПМЖ" в Київ для наполегливої праці на благо рідного міністерства оборони. Відповідно і склав повноваження депутата, що трапляється рідко, бо більшість депутатів тримається за мандат, як воша за кожуха.

Натомість його наступником по партійному списку до міської  ради мав потрапити Олександр Байдак, який був депутатом від "Нічного Дозору" ще в попередній каденції і, відповідно, був у списку партії "Рідне місто", яка успадкувала цей славний бренд. Проте депутат Байдак з подивом виявив, що його виключено з партійного списку ще в жовтні 2010 року. Якраз у той час, коли він чимдуж агітував за "Рідне місто" і організовував зустрічі тодішнього і майбутнього мера Мінаєва у себе на окрузі. Якщо вірити документам, поданим в ТВК, то з‘їзд партії "Рідне місто" ще напередодні місцевих виборів позбувся групи кандидатів у депутати, в т.ч і Олександра Байдака. Байдак в шоці і вимагає справедливості. Я, чесно кажучи, також.

Взагалі, фальсифікація документів, навіть якщо вони передвиборчі, - це також кримінальний злочин. Відповідні органи можуть це просто встановити. І як ви тоді будете дивитися в очі тим людям, яким давали вказівки, Геннадіє Михайловичу? Міський голова був зажди публічним політиком, і його мовчанка з цього приводу виглядає як доказ відсутності адекватних аргументів.  Геннадій Мінаєв і більшість його партії "Рідне місто" стали сателітами Партії регіонів і передали їм ключі для управління містом. Затоваришувавши з драконом, вони самі становляться драконами. "Убити дракона".
1
Комментариев
0
Просмотров
2027
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.