Чмирь, очевидно, отримує у Фірташа паралельну зарплату

Блоги, Олег Медуниця
05 июля 2011 в 16:23
Це можна стверджувати спостерігаючи за мовчазною реакцією місцевої влади на процеси навколо «Сумихімпрому».

Портал «Наші гроші» повідомив про придбання на тендері цим державним підприємством паливних матеріалів у структур пов’язаних з фірташівським менеджментом. Детальніше тут.Середня ціна палива 12 грн. 18 коп. Мабуть хімпромівські бєлази на такому коштовному паливі будуть працювати довше.
Раніше повідомлялося
про придбання титанової сировини по завищеним цінам у структур Фірташа.
До цього повідомлялося про протекцію місцевого губернатора процесу перекочовування рахунків бюджетних  підприємств в банк «Надра».
Більше того, ми в Бюро аналізу політики володіємо інформацію з надійних джерел, про відповідні прямі вказівки голови Сумської ОДА  Юрія Чмиря своїй заступниці Тамарі Іщенко.  Він і вона неодноразово зустрічалися з громадянкою Д`яконовою, що очолює відділення банку «Надра». Громадянка Іщенко у свою чергу давала відповідні вказівки керівникам власних структурних підрозділів і контролювала виконання цих незаконних доручень. Думаю на допитах вони це підтвердять.
Такі дії  і бездіяльність, сумського губернатора можна трактувати як пряму матеріальну зацікавленість.
Про те на чиїй зарплаті сидять інші керівники територій можна прочитати тут.
В принципі цими справами вже треба цікавитися не журналістам і громадськості, а Службі Безпеки України. Звісно якщо її голова не на зарплаті у Фірташа.
-5
Комментариев
0
Просмотров
2409
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.