Або у «вертикалі» медом помазано, або в її прибічників у штанях тепло?

Блоги, Олег Медуниця
20 декабря 2011 в 17:54
На даний час, за перевіреними даними, органами державного казначейства не проведено своєчасно платежів місцевих бюджетів на суму 70-80 млн. грн. Це лише в Сумській області. У місті Суми таких платежів накопичилося 18-20 млн. Для пересічного читача поясню: це кошти, що держава позичила ( читай взяла «без спросу», або навіть вкрала) у територіальних громад. Про труднощі з перерахуванням вам розкаже будь-який бухгалтер бюджетної організації. У деяких випадках не проводять навіть платежі, які стосуються зарплати чи авансу.

Ситуація на порядок «круче» ніж бюджетна криза кінця 2009-го імені Тимошенко.

Я тільки не розумію, чому мер Донецька Лукянченко, член Партії регіонів, так би мовити, співзасновник вертикалі, може заявити про крадіжку грошей громади держбюджетом, (читай Миколою Яновичем). У Донецьку, між іншим, прострочених проплат набралося на 109 млн. грн. Чому наші керівники мовчать? Що це за місцеве самоврядування? Чого ви чекаєте від влади пройдисвітів? Манни небесної? Розслабтесь і готуйте вазелін. Бюджетні показники на наступний рік бачили?

Тут є два варіанти. Або у «вертикалі» медом помазано, або в штанях тепло? Не публічні аргументи, я так розумію, для підвищення температури в штанях у мерів міст, «вертикаль» має. Деякі з мерів з ними ознайомлені. Деякі навіть під підписку.

Хоча, не виключені два варіанти одночасно.

1
Комментариев
0
Просмотров
1207
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.