Сумська діагностика виходить на новий сучасний рівень

Сехмет, медицинская лаборатория
02 октября 2018 в 13:51
Медичний центр «Сехмет» 25 вересня приймав Smart Medical Project в рамках спільної науково-практичної конференції спеціалістів лабораторної служби, терапевтів, інфекціоністів, сімейних лікарів та педіатрів лікувально-профілактичних закладів у м. Суми та області.
Даний проект має мету запровадити сучасну платформу для створення робочої групи між вузькопрофільними спеціалістами та представниками лабораторної служби для впровадження сучасного лабораторного діагностичного процесу у медичну сферу Сумщини.



«Конференція, яка сьогодні проводиться є дуже актуальною, вона мультидисциплінарна між лікарями та лаборантами. Адже діагностика за допомогою сучасних методів дозволяє лікарям вчасно поставити правильний діагноз» - наголосила спікер проекту Тетяна БИНДА. Під час Smart Medical Project обговорювали нові методи діагностики латентної форми туберкульозу, гепатитів, мікробіоми кишківника, паразитичних та кліщових інфекцій. Усього проект налічував сім спікерів, серед яких провідні київські та сумські спеціалісти.



«Під час заходу була надана інформація, яку можна використовувати в практичній діяльності. Приємно усвідомлювати, що лаборанти та клініцисти прагнуть до корисної співпраці. Це дуже актуально, адже виникає багато питань в діагностичному плані. Союз спеціалістів - це гарантія правильного та своєчасного лікування», - говорить лікар-педіатр та гостя смарт-проекту Марія ПОЛОЖАЙ.



Родзинкою Smart Medical Project стала цікава пропозиція від організаторів щодо запровадження нового проекту з метою ознайомлення керівників лабораторій та клінік зі структурою та управлінням кращих лабораторних центрів країн Польщі та Германії.



«Сьогодні важливо бути висококваліфікованим та компетентним спеціалістом. Для цього нам варто об'єднатися та удосконалювати свої знання. Я запрошую взяти участь у проекті задля отримання нового досвіду у сфері європейської діагностики. Для керівників лабораторій та клінік, у складі яких існують лабораторії, це можливість отримати безцінний досвід у організації роботи діагностичних центрів, веденні лабораторного бізнесу, дізнатися про структуру управління якістю. Треба починати з себе, щоб організувати потужну конкурентноспроможну базу спеціалістів медицини у Сумах», - зазначила головний лікар ТОВ «Медичний центр Сехмет» м. Суми Марина Сміянова.

R

0
Комментариев
0
Просмотров
986
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.