Клініка естетичної медицини VIST- професійна клініка у нашому місті

VIST, центр современной эстетической медицины
17 июня 2020 в 08:53
«Єдина краса, яку я знаю, - це здоров'я» - запевняв німецький поет Генріх Гейне. Давно відомо, що зовнішній вигляд нашого тіла залежить від його внутрішнього стану. Кожен хоч раз замислювався про те, яким може бути майбутнє, якби існував еліксир молодості. І хоча еліксир все ще не винайшли, залишатися молодим і красивим - більш ніж реально. Все, що потрібно знати про здоров'я, нові методи профілактики та фахівців, що допомагають людям будь-якого віку залишатися бадьорими та привабливими, ми з'ясували у Клавдії ВИННИЧЕНКО – засновниці Клініки естетичної медицини VIST.

r.: Будь-який самостійній проект має особливу історію. Що стало основою філософії клініки VIST?

Клавдія Винниченко: VIST народився як логічне продовження моєї медичної практики як дермато-косметолога та хірурга-офтальмолога. Це сімейна клініка anti age медицини, яку ми заснували разом з батьком. VIST – поки що молодий проект, оскільки ми отримали ліцензію у жовтні минулого року. Але відкриттю передувала ретельна підготовка – ми зібрали команду досвідчених фахівців, і обладнали клініку за сучасними стандартами з використанням інноваційних сертифікованих методик у сфері краси та здоров’я. Наша філософія – це гармонійний дует традиційної медицини і сучасної косметології. За останні роки в США і Європі значно зріс інтерес до біохакінгу і антивікових програм. До речі, у філософії anti age йдеться не про боротьбу зі старістю як явищем, а про поліпшення загальної якості життя у будь-якому віці. Такі програми спрямовані на раннє виявлення ризиків виникнення проблем зі здоров'ям і їх максимальну відстрочку.



r.: Яким чином можна досягти цієї мети?

К.В.: Саме заради цього була створена клініка VIST, де професійні лікарі запустять зсередини зміни, які в результаті приведуть до гарного зовнішнього вигляду. Наприклад, пацієнтка звертається до нас з наріканнями на проблемну шкіру, її непокоять вугрі, пігментні плями або темні круги під очима. Позбутися зовнішніх проявів допоможе косметолог, але це тільки поверхневе і тимчасове вирішення проблеми. Для досягнення ефективних результатів в клініці практикується комплексний підхід - спільно з косметологами і дерматологами працюють лікарі. Ендокринолог або гінеколог перевіряють, чи є порушення гормонального фону, невролог чи психолог попрацюють над зниженням стресового фактору. А якщо має місце порушення травлення, його скоригує дієтолог-нутріціолог.



r.: За якими напрямами працює клініка?

К.В.: Наш центр пов'язаний з профілактичними методами корекції. У нашій медичній команді багато фахівців, кожен з яких працює в декількох напрямках. Головний лікар нашої клініки - уролог, який допомагає покращити самопочуття як жінкам, так і чоловікам. Він займається ще й естетикою статевих органів: повертає потенцію, збільшує розмір статевого органу. Гінеколог також займається інтимною пластикою - коригує опущення стінок матки, бореться з органічними функціональними та післяпологовими порушеннями. У клініці також ведуть прийом лікар-онколог, лор-сурдолог та судинний хірург.



До речі, крім класичної медицини, ми вітаємо нетрадиційний підхід. Чому не використовувати досвід лікування, що сягає у тисячолітнє минуле давніх культур? Цей досвід збирався, збагачувався, а найбільш цінна його частина тепер використовується доказовою медициною.

Як відомо, хребет – основа міцного здоров’я. Тож найбільшу увагу ми приділяємо розширенню спектру масажних послуг. З нами працює спеціаліст з краніосакральної терапії, що впливає на роботу всіх систем організму. Також вона майстерно володіє акупунктурними техніками голкотерапії. Масажист-реабілітолог нещодавно завершила навчання за розширеним курсом з аюрведичних практик та тайського масажу. Саме під її вправними руками повертається здоров’я до дітей, що мають порушення опорно-рухового апарату. Також ми пропонуємо профілактичний масаж для спортсменів, вісцеральний, антицелюлітний і лімфодренажний масажі.



r.: У чому унікальність клініки VIST? Зараз багато косметологічних центрів і б'юті-клінік, а індустрія краси та здоров'я активно розвивається. У чому ваші переваги?

К.В.: Ми розробили комплексну програму обстеження організму. Наш клієнт має заповнити спеціальну анкету, де відзначає свої скарги, і, згідно з цими пунктами, підбирається індивідуальна програма діагностики: аналізи, УЗД, прийом лікарів, рекомендації з корекції ваги. Навіть забір біоматеріалів для аналізів виконають наші спеціалісти. Клініка співпрацює з лабораторією «Сехмет» і лабораторією університетської клініки СумДУ. Ми пропонуємо широкий перелік медичних послуг, що дозволяє забезпечити можливість обслуговування всією сім'єю в одному місці, оскільки у нас консультують і педіатри.



У процесі лікування ми використовуємо лише новітні малоінвазивні методики та інструменти. Наприклад, після операційного втручання за допомогою радіохвильового ножа набагато легше гоїться рубцевий шов. Також у нас діють лояльні системи знижок і пропозицій для постійних клієнтів. Персонал клініки суворо дотримується карантинних обмежень у зв’язку з ситуацією поширення коронавірусу – у нас діє масочний режим, приміщення регулярно прибираються та дезінфікуються. У разі, якщо відвідувач забув маску вдома, ми надамо засіб індивідуального захисту.



Відтепер знаємо, що краса – це, перш за все, здоров'я тіла, розуму і духу. І особливо тішить, що в Сумах з’явилось місце, де навчилися дотримуватися балансу природи і медичної допомоги. Переконатися в цьому ви зможете після ознайомчого візиту у клініку VIST за адресою:

м. Суми, вул. Пушкіна, 22
Тел.: +38 (050) 911-27-61
https://www.vist-clinic.com.ua
Email: info@vist-clinic.com.ua
2
Комментариев
0
Просмотров
1208
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.