Здорове майбутнє – у наших руках!

Кусум Фарм, фармацевтический завод
07 апреля 2021 в 09:33
З 7 квітня 1950 р. відзначається Всесвітній день здоров’я, який є важливим нагадуванням для кожного, хто піклується про своє здорове тіло та міцний дух, а також прагне до захисту навколишнього середовища та поліпшення екологічної обстановки. Щороку Всесвітній день здоров’я проходить під різними девізами та присвячується темі, яка є найбільш проблемною й вимагає втручання та контролю в даний момент. У поточному році гасло звучить так: «Здоров’я для всіх», що є керівним принципом роботи ВООЗ, тобто мова йде про розбудову більш справедливого та більш здорового світу. Пандемія COVID-19 яскраво показала нам, що світ все ще сповнений нерівності. У багатьох випадках можливість вести здорове життя і доступність якісного медичного обслуговування визначаються тим, де людина народилася, де живе і працює. 2021 рік також проголошено роком медичного і соціального працівника. Таким рішенням ВООЗ закликає віддати належне їх самовідданості в боротьбі з пандемією COVID-19.

Зрозуміло, що згадувати про здоров’я потрібно не лише раз на рік у спеціально призначений для цього день. ВООЗ закликає людей до зміцнення  здоров’я протягом усього життя.

Важко повірити, але якихось 3-4 століття тому люди у середньому жили близько 30 років. Зараз цей вік вважається молодим. За минуле десятиріччя середня тривалість життя у розвинених європейських країнах зросла до 80 років, в Японії - до 83. В Україні, на жаль, показник скромніше: середня тривалість життя становить 68 років - у чоловіків і 77 - у жінок. До речі, вчені підрахували, що природний резерв міцності нашого організму становить 210 років. Ми ж поки не витрачаємо і половину відпущеного терміну. Але у кожного з нас є шанс наздогнати і перегнати японців. Правда, для цього доведеться докласти певних зусиль.

Відомий своїм почуттям гумору письменник Марк Твен влучно зауважив, що єдиний спосіб зберегти здоров’я - їсти те, що не любиш, пити те, що не подобається, і робити те, чого не хочеться робити. Як кажуть, у кожному жарті є частка правди. У теорії всі знають, як тримати себе у формі та піклуватися про здоров’я, – правильно харчуватися, знижуючи кількість цукру та солі, пити багато чистої води, замість відпочинку перед телевізором активно рухатися, не встромлювати носа у гаджети, нехтуючи годинами сну, та уникати стресів. Залишається лише «дрібничка» – систематично дотримуватись цих рекомендацій. Втім, якщо організм таки підвів, то покращити якість життя допоможуть медики у співдружності з фармацевтами, які щоденно шукають нові способи повернути людям втрачене здоров’я.

Група компаній ­«Кусум» тривалий час посідає місце у десятці найбільших українських компаній з виготовлення лікарських засобів які допомагають покращити своє здоров’я.

Підприємство виробляє ефективні лікарські засоби за доступною ціною для пацієнтів із серцево-судинними, гастроентерологічними, ендокринними (зокрема, з цукровим діабетом) і багатьма іншими захворюваннями. У процесі виробництва медичних препаратів використовується найновіший світовий досвід, передові знання і технології. Сьогодні сумський фармацевтичний завод «Кусум Фарм» пропонує велику кількість найменувань лікарських засобів – аналогів багатьох зарубіжних препаратів, які за своєю якістю і ефективністю абсолютно не поступаються світовим брендам, що було доведено серйозними клінічними випробуваннями.

Протягом тривалого часу допомога сфері охорони здоров’я, боротьба за чисте довкілля, мотивація до ведення активного способу життя є стратегічними пріоритетами «Кусум Фарм». Група фармацевтичних компаній «Кусум»  фінансує соціально важливі проєкти, спрямовані на збереження та зміцнення здоров’я українців.
Будьте здорові!

https://kusum.ua/

R

2
Комментариев
0
Просмотров
572
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.