"Метод Слов'янська клініка ™": оздоровче схуднення

Метод Славянская клиника™, центр комплексной нормализации веса
31 марта 2016 в 11:09
- Мій лікар порадив спочатку схуднути. Потім я зможу завагітніти і виносити дитину.

- Я все життя намагаюся схуднути, та не досягаю стабільного результату.

- Я покинув займатися спортом і одразу погладшав.

- У мене проблеми зі щитовидною залозою. Я вже давно приймаю гормони, тому маю зайву вагу.

- Я народила, після того набрала зайві кілограми.

- У мене цукровий діабет. Зайва вага дуже погіршує моє самопочуття.

- Я комплексую: мені важко знайти гарний одяг свого розміру.

- Нещодавно я пережила сильний стрес, і досі моє життя нестабільне. Через це я не можу контролювати свій апетит.

З цими та багатьма іншими проблемами ми стикаємося понад 15 років та успішно їх вирішуємо. "Метод Слов'янська клініка ™" — це комплексна програма оздоровчої корекції ваги. У нас тисячі документально зафіксованих результатів. Ми працюємо по всій Україні, маємо більш ніж 30 центрів з висококваліфікованим персоналом.

"Метод Слов'янська клініка ™" грунтується на наукових розробках. Він був створений за допомогою психотерапевтів, психологів, психіатрів, ендокринологів, гомеопатів, дієтологів, фармакологів і провізорів. В основі метода понад 50 патентів та авторських свідоцтв. Ми нагороджені міжнародною премією "Бізнес-Олімп", званням "Золота торгова марка". Ми лауреати нагороди "Вища проба" за впровадження нових медтехнологій та методик. Неодноразово "Метод Слов'янська клініка ™" ставав переможцем загальноукраїнського конкурсу "Виробник кращих вітчизняних товарів". Ці та інші визнані наші досягнення засвідчують високу якість та серйозний підхід до методики оздоровчого схуднення. Хотілося б звернути особливу увагу, що ми — за розумне схуднення. Тобто таке, що нормалізує усі фізіологічні причини збільшення ваги, досягаючи балансу, при якому бажаний результат утримується, таке, що забирає психологічну залежність від їжі, таке, що піклується про стан шкіри та її зовнішній вигляд після схуднення, таке, що формує абсолютно правильне раціональне харчування без обмежень і жорстких дієт.

Прийом 5 квітня о 16.00 за адресою: Центр комплексної нормалізації ваги "Метод Слов'янська клініка ™", м. Суми, вул. Козацький Вал, 2 Б, оф. 310, з 8.00 до 20.00. Запис на консультацію кожен день по тел. (095) 458-14-56 або по Olyastr1@yandex.ua Більше інформації ви знайдете на нашому сайті www.slavclinic.com

R

0
Комментариев
0
Просмотров
2163
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.