Ми любимо свої будинки

НОТЕХС ПКП, ООО
06 августа 2014 в 12:05
Протягом всього нашого життя ми будуємо. Будуємо плани, своє майбутнє, власний шлях. На відміну від людей інших професій, які будують лише своє життя, є особливі люди - будівельники, які створюють по цеглині весь той світ, в якому ми живемо. Це в їхніх головах народжуються грандіозні ідеї, які потім втілюються в життя.  Так, звичайний будівельний матеріал за допомогою їх рук набуває форми, кольору, фактури.

Симфонія будівництва - це мелодія, яка складається з шуму і гамору, стуку і скреготу. Це пісня з непростим мотивом, під яку народжуються затишні неповторні  будинки, які стають справжнім втіленням майстерності.

З розвитком будівельної галузі незалежної України на теренах м. Суми з’явилися справжні професіонали сучасного містобудування. Одним із лідерів серед тих, хто створює для сумчан якісне, комфортне й сучасне житло, є Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційне підприємство «Нотехс» на чолі з Сергієм Миколайовичем Романченком.

Підприємство має як введені в експлуатацію житлові будинки, зокрема по вул. Черепіна, 42/1, вул. Д.Коротченка, 7/2, вул. Харківській, 3/1, вул. Харківській, 3/2, пров. З. Красовицького, (Промисловому) 12/1, пров. З. Красовицького, (Промисловому) 12/2, пр-ту Шевченка, 5 та інші, так і такі, що будуть введені до кінця поточного року, а також ті, що знаходяться на етапі будівництва. Загалом ТОВ «ВКП «Нотехс» може пишатися збудованою житловою площею обсягом понад 50000 кв.м. Такий результат досягається щоденною працею директора із згуртованим колективом знавців своєї справи, головні риси яких – відповідальність та майстерність.

Для ТОВ «ВКП «Нотехс» велике значення мають як внутрішні будівельні роботи, так і зовнішній вигляд будівель. Час похмурих, сірих, однотипних багатоповерхівок минув. Підприємство прагне розбудовувати рідне місто на європейському рівні, а тому  якість та комфорт – понад усе! Будинки  приваблюють не лише зовні, а й мають сучасне оснащення. Саме це підприємство одним із перших серед міських забудовників Сум  застосувало зовнішнє утеплення фасадів цегляних будинків сучасною системою утеплення, яка створює відчуття затишку та особистої захищеності кожної домівки.  Крім того, «Нотехс» крокує в ногу з сучасними стандартами будівництва: якісні матеріали, металопластикові вікна, економне індивідуальне опалення – ось ті показники, які дозволяють гідно конкурувати на ринку нерухомості.

Створений комфорт можуть оцінити  численні мешканці міста Суми, які вже придбали квартири в ТОВ «ВКП «Нотехс».

«Ми любимо свої будинки, - говорить Ольга Миколаївна Бекова, заступник директора з інвестицій, - для нас вони не просто об’єкти будівництва, а частина нашого життя. Кожен будинок – окремий розділ в історії нашого підприємства. На сьогодні існує великий попит на наші квартири».

Будівельна компанія дбає про те, щоб усі потреби клієнтів були враховані, а тому наряду з дворівневими великогабаритними квартирами будуються квартири значно менші за розмірами, але не менш якісно. Підприємство намагається орієнтуватися на всі верстви населення.

В значній мірі процес будівництва задовольняється внутрішніми ресурсами підприємства. ТОВ «ВКП «Нотехс» має достатню технічну та матеріальну основу, власні будівельні матеріали, велику та малу механізацію. Поступово розширюється виробнича база, поповнюючись сучасним обладнанням, запроваджуються найновіші технології будівництва. Саме запровадження нових технологій стало візитівкою ТОВ «ВКП «Нотехс». Власна інфраструктура дозволяє бути незалежною компанією: виробнича база вміщує цех по виготовленню бетонних блоків, укомплектований транспортний цех, складські приміщення; цегельний завод здатний виробляти 2,5 млн цегли на рік. Крім того, виробничу та торгівельну діяльність з виготовлення та продажу металопластикових конструкцій здійснює дочірнє підприємство «Вікор».

ТОВ «ВКП «Нотехс» побудував вже не один житловий будинок, має високий рейтинг стабільності та прозорості у своїй діяльності та намагається не втрачати свій імідж, напрацьований роками. Сьогодні це підприємство – одне з лідерів будівельної галузі. Висока оцінка якості замовниками дозволяє впевнено дивитися у майбутнє. Будинками ТОВ «ВКП «Нотехс» пишаються не лише працівники підприємства, вони стали своєрідною візитною карткою м. Суми, доповнюючи архітектуру міста європейським лоском.

Наша адреса:
ТОВ «ВКП «Нотехс»
м.Суми. вул.Реміснича,35/2,
тел./факс (0542)677-700, моб.(050)86-88-216

http://notexs.sumy.ua

R

1
Комментариев
0
Просмотров
3365
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.