ТОВ "Агробізнес ТСК": завжди гарний врожай

Агробизнес ТСК, ООО
18 ноября 2015 в 18:26
Засновник ТОВ "Агробізнес ТСК" Геннадій Свірський
Осіння пора наближається до завершення, а з нею – й закінчення комплексу осінньо-польових робіт. Це найвідповідальніший період в аграрному секторі. Працювати на землі нелегко, і лише завдяки наполегливій праці аграріїв та їхньому вмілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Яскравим прикладом такого підходу є діяльність найпрогресивнішого господарства Сумщини - ТОВ "Агробізнес ТСК", яке попри кризові економічні умови та примхи погоди зберігає свої лідерські позиції у сфері забезпечення Сумщини екологічно чистою продукцією.

До успіху - крок за кроком

Нагадаємо, що ТОВ "Агробізнес ТСК" на аграрній мапі Сумщини з’явилося у 2005 р. Нині це – одне з найуспішніших господарств, яке за обсягами та рентабельністю входить до виробників-лідерів АПК області. Господарство створене на базі збанкрутілих підприємств Недригайлівського району, але за кілька років стало добре відоме за межами Сумщини.

Безперечно, успіх будь-якого підприємства значною мірою залежить від професіоналізму його керівництва. Господарство очолює досвідчений аграрій, ефективний менеджер Геннадій Свірський, якого вирізняє вміння визначати перспективи розвитку. Для цього необхідно підтримувати впровадження у виробництво нових технологій, передбачати мінливі тенденції ринку й ризики, на які стали "щедрими" як природа, так і внутрішньополітична ситуація в країні. Геннадію Свірському вдається завжди знайти гармонійне рішення будь-якої задачі, тож його підприємство завжди на доброму рахунку.

Розвиток господарської діяльності підприємства відбувається за пріоритетними напрямами вирощування картоплі та овочів столового набору. Для збільшення прибутковості виробництва було збудовано нове зерносховище. Запроваджено виробництво посівного матеріалу картоплі для невеликих фермерських господарств.

Крім того, "Агробізнес ТСК" залишається лідером з вирощування зернових культур в Недригайлівському районі. Трудівники господарства обробляють майже 5 тис. 200 га землі. Керівник і фахівці "Агробізнес ТСК" постійно працюють над поліпшенням родючості грунту, підвищенням урожайності та економічним розвитком господарства. Підприємство повністю забезпечене потужною технікою для проведення комплексу робіт від оранки, обробітку до збирання й транспортування врожаю, що полегшує роботу та примножує результати праці.

Та незважаючи на всі досягнення науково-технічного прогресу, як і тисячоліття тому, аграрії залежні від примх погоди. Втім навіть посуха останніх місяців, яка добре попсувала настрій та сподівання аграріїв, не завадила ТОВ "Агробізнес ТСК" продемонструвати результати плідної праці. Найкращих результатів на жнивах цього року вдалося досягти саме цьому господарству, яке зібрало  54,8 ц/га озимої пшениці та  48,6 ц/га ярого ячменю.

Підприємство "Агробізнес ТСК" є одним із основних постачальників екологічно чистої продукції до столу мешканців Сумщини. Овочі цього підприємства користуються великим попитом у жителів Сумщини, вони транспортуються на територію всієї України через великі мережі супермаркетів "Еко", "АТБ", "Фоззі". Продукцію підприємства покупці завжди можуть впізнати за фірмовим фасуванням.

Крім того, на порядку денному - побудова нового консервного заводу на базі ТОВ "Агробізнес ТСК" із залученням сільгосппродукції, овочів та фруктів громадян.

Визнання майстрів високих врожаїв

Таку ефективну роботу звичайно мали відзначити на рівні області. 23 травня, в рамках робочої поїздки на Сумщину, в Недригайлівському районі побував міністр аграрної політики і продовольства Олексій  ПАВЛЕНКО, який разом з губернатором Миколою КЛОЧКО відвідав овочеві поля товариства "Агробізнес ТСК". Втім  колектив компанії не тільки презентує власні успіхи, а й щедро ділиться досвідом з іншими. 9 вересня у залі засідань адмінбудинку Недригайлова провели районний семінар по вирощуванню картоплі та овочів за участю фірм "Солана" та Дюпон. Учасників навчання зустрічали губернатор Сумщини Микола Клочко та засновник ТОВ "Агробізнес ТСК" Геннадій Свірський. Практична частина заходу відбулась на базі ТОВ "Агробізнес ТСК".  У рамках заходу учасники семінару відвідали  поля товариства та оглянули посіви овочевих культур, зокрема моркви, столових буряків, капусти та насіннєвих ділянок нових сортів картоплі, а також ознайомилися з технологією збирання картоплі, побували на сортувальній лінії та в картоплесховищі для зберігання насіннєвого посадкового матеріалу.

Добрі справи

Не є секретом те, що в особистому активі Геннадія Свірського багато корисних благодійних справ. Спільно із місцевими фермерами та приватними підприємцями керівник він дбає про благоустрій села, добробут його мешканців. Протягом останнього десятиліття Геннадій Свірський займається благодійністю. Відродження духовності - один із напрямків діяльності мецената. Як приклад - допомога у реконструкції Митрофанівського храму у с. Недригайлівського району та будівництві нової церкви у с. Рубанка Недригайлівського району. Левову частину будівельних матеріалів - шалівку для зовнішніх робіт, стовпи, бруси, а також кошти для придбання металу на крівлю, купола, хреста тощо - надав у рахунок соцільно-економічної угоди засновник ТОВ "Агробізнес ТСК" Геннадій Свірський.

За сприяння президента клубу Геннадія Свірського, за останні два сезони команда “Агробізнес ТСК” стала беззаперечним лідером обласного футболу, вигравши за два роки всі змагання — чемпіонат Сумщини, Кубок області, Суперкубок, Кубок ФФС. Більше того, цього сезону команда дійшла до півфіналу Кубку України серед аматорів, в напруженій боротьбі (та не без “допомоги” арбітрів) поступившись чемпіону України серед аматорів — команді “Балкани” з Одещини.

Не стоїть Геннадій Свірський осторонь і від проблем військовослужбовців, що брали участь у бойових діях на Сході, забезпечивши їх потрібним інвентарем. Аграрій також активно підтримує благодійний фонд "Небайдужі серця", "Волонтерська сотня". Школи та дитячі садочки також не обходяться без фінансової підтримки Геннадія Свірського, який, до речі, в черговий раз став депутатом обласної ради.

Контакти:

ТОВ "Агробізнес ТСК"
42142, Сумська обл., Недригайловський р-н,
с. Сакуниха, ул. Рябова, 105
тел. (05455) 5-88-05
тел./факс (05455) 5-89-10


1
Комментариев
0
Просмотров
2905
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.