Премії для кращих учнів сільських шкіл від ТОВ "Урожайна країна"

Урожайна країна, ТОВ
09 июня 2016 в 15:27
Олександр Жигаленко вручає премію учениці Верхньосироватської спеціалізованої школи І– ІІІ ступенів
Товариство "Урожайна країна" щороку вітає кращих учнів сільських шкіл, де орендує землю, надаючи їм премії у розмірі 500 грн. Цього року по Сумській області привітали 242 учня. Дітей вітали представники ТОВ "Урожайна країна". Така традиція заохочує їх до навчання, є гарним стимулом не просто отримувати нові знання, а бути кращим в своєму класі та школі.

В Сумському районі по селах Верхня Сироватка, Низи та Нижня Сироватка учнів преміювали вперше, бо товариство як інвестор зайшло на ці землі лише наприкінці минулого року. Загалом премії тут отримали 59 учнів, 29 з яких зі школи села Верхня Сироватка.

Директор Верхньосироватської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області Нечипоренко Зоя Олександрівна: "Справжньою несподіванкою і дуже приємною новиною для навчального закладу було отримання учнівських премій за результатами навчальних досягнень учнів школи. Адміністрація прекрасно розуміє, що ця відзнака є неабияким стимулом для покращення навчально-виховного процесу в школі. Наші діти розумні, талановиті, обдаровані і дуже трудолюбиві. Щоб досягти високих результатів у навчанні, здобутків у спорті й творчих конкурсах, їм доводиться багато працювати. Дуже приємно, що ТОВ "Урожайна країна" оцінила заслуги наших дітей. Тепер у кожного з них є можливість купити не тільки додаткові посібники для навчання, а й ще якусь бажану річ. Дітям і батькам приємно усвідомлювати, що покупка здійснена за гроші, зароблені власним розумом. Найщиріші слова вдячності за таку допомогу. Сподіваємося, що така підтримка стане традицією".

Ця відзнака вже дійсно стала традицією – по Сумській області вже шостий рік поспіль відмінники та активісти отримають премії від товариства.

ТОВ"Урожайна країна"
Сумська обл., м. Ромни, вул.Сумська,5Е
+38(05448)5-77-16

www.ur-kraina.com.ua

R

0
Комментариев
0
Просмотров
1531
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.