Стимулятори та добрива – тільки якісні та перевірені

Долина, группа компаний
12 мая 2016 в 16:52
Кожен сільгоспвиробник прагне отримати високий та якісний урожай. Сучасні методи вирощування сільгоспкультур дають таку можливість. Інтегрування в технології вирощування стимуляторів росту рослин, макро- та мікродобрив дозволяє повністю розкрити потенціал сортів та гібридів, захищаючи до того ж від негативного впливу навколишнього середовища та інших стресових факторів.

Зараз не виникає проблем, де саме купити мікродобрива та стимулятори росту рослин. Ринок переповнює така продукція, яка, на жаль, не завжди виправдовує очікування аграріїв.  І якщо мова зайшла про стабільність та якість препаратів, то тут слід звернути увагу на пропозиції міжнародної групи компаній "Долина". "Долина" – це 100% вітчизняний виробник у якого весь цикл виробництва розташований в Україні. Центральний офіс знаходиться у м. Полтава. Основними напрямками діяльності є розробка, дослідження, випробування, випуск та впровадження в сільськогосподарське виробництво стимуляторів росту рослин, макро- та мікродобрив, перед- та післяпродажний супровід, а також надання консультацій щодо застосування продукції.

Стабільний позитивний ефект від використання стимуляторів росту рослин серії ВИМПЕЛ® та добрив серії ОРАКУЛ® компанії "Долина" ретельно досліджений та багаторазово доведений на всіх основних сільськогосподарських культурах: технічних та кормових, зернових, овочевих, баштанних, садових, ягідних та декоративних.

Оскільки препарати діють на клітинному рівні, їхнє застосування ефективне на будь-яких культурах. Так за даними багаторічних досліджень та виробничого використання, комплексне застосування цієї продукції під час вирощування озимої пшениці дає прибавку до врожаю 5,6-15,9 ц/га; соняшника - 2,9–7,3 ц/га; рапсу - 2,3–10,3 ц/га і кукурудзи - 6,2–18,2 ц/га.

Яскравим прикладом цього в Сумській області є ТОВ АФ "Вперед" Сумського району, директор Олег Вікторович Кураш. Господарство вже понад 3 роки застосовує стимулятори росту рослин серії ВИМПЕЛ® і мікродобрива серії ОРАКУЛ® при обробці насіння та по вегетації озимої пшениці. Як результат – завжди стабільно високий врожай та зерно не нижче 2-го класу.

З 2015 року "Долина" почала успішно впроваджувати у виробництво с/г культур нове покоління стимуляторів. Це ультрастимулятор ВИМПЕЛ® 2; екстрауніверсальний препарат для обробки різних типів насіння ВИМПЕЛ®-К 2; створений спеціально для застосування на пасльонових культурах препарат  ПАСЛІНІЙ® і унікальний стимулятор проростання насіння, який не має аналогів у світі, ПЕРАМ®.

З початку 2016 року для сільгоспвиробників була випущена ціла нова серія компенсаторів макро- та мікроелементів ОРАКУЛ® колофермин, до складу яких входить оригінальний компонент – колофермин.

Стимулятори компанії "Долина" вже не перший рік успішно використовуються в Україні, Казахстані, Узбекистані, Таджикистані, Туреччині, Румунії та Італії.

За всю свою майже 20-ти річну історію існування "Долина" завжди позиціонувала себе як виробника, який турбується про споживача своєї продукції таким чином, щоб вкладені у препарати гроші гарантовано поверталися з прибутком завдяки більшому за кількістю та кращому за якістю врожаю.



Петро Коротецький, науковий консультант групи компаній "Долина".

Детальніше з інформацією про характеристики та застосування продукції групи компаній "Долина" можна ознайомитися на сайті компанії: www.dolina.ua

R

0
Комментариев
0
Просмотров
871
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.