"Свобода" захищає дитячі усмішки

Свобода, Сумська обласна організація ВО
08 июня 2016 в 11:03
Початок літа для сумської малечі став по-справжньому яскравим, сонячним та смачним завдяки зусиллям Всеукраїнської організації "Свобода" в Сумській області.

В центрі міста на всіх дітей чекали кульки, солодощі та розваги, не залишилися без уваги і дітки-сироти - свободівці відзначили Всесвітній день захисту дітей.

Це свято для вихованців Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини є чи не найбажанішим після Нового року, Дня Святого Миколая чи Різдва. Колектив цього закладу та їх маленькі діти старанно приготувалися до урочистостей. Кульки, коровай, ярмарок, концерт. Бо цього дня вони чекали на гостей. Дуже важливих гостей. Меценати та благодійники не залишають без уваги крихіток і завжди приходять із подарунками. І цього разу Всеукраїнське об'єднання "Свобода" в Сумській області приготувало своїм підопічним смачні гостинчики. Яскраві пряники-смайлики малеча куштувала з великим задоволенням.

"Ми постійно допомогаємо матеріально будинку дитини, вирішили взяти під опіку один але дуже важливий заклад. Якщо розриватися на всіх, то складно суттєво і постійно допомогати. Нас регулярно запрошують на свята, от і цього разу Миколу Аліфанову випала нагода привітати діточок. Щоб підтримати цей заклад ми постійно влаштовуємо фестивалі, а зібрані кошти направляємо на найнеобхідніше для цих діточок. Приходимо і просто поспілкуватися, погратися з малечею. Вони - такі беззахисні і такі щирі!", - говорить помічник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Сумській області Миколи Аліфанова Ірина Малгамова.

Чимало малечі порадували молоді свободівці просто посеред центру міста. Для маленьких перехожих встановили дошки, на яких ті могли сміливо малювати і розкривати свій талант чи просто весело проводити час. Були присутні і незмінні атрибути будь-якого дитячого свята - кульки та солодощі.

Всекраїнське об'єднання "Свобода" в Сумській області турбується про те, щоб наші діти зростали щасливии.

Світлина 1: Смачна посмішка. Гостинці-прянички від ВО "Свобода" куштувалп малеча відразув після святкового концерту

Світлина 2: Дитяча щирість. Неймовірну виставу з танцями і віршаи своїм гостям підготували вихованці будинку дитини

R

0
Комментариев
0
Просмотров
1182
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.